Ahojte chcela by som sa spýtať či máte niektorá skúsenosť s kašami Kendamil. Prípadne aká značka je najlepšia pre dieťa po ukončení 4 mesiaca 😊
Ďakujem.
Ahoj my dávame tiež kendamil, mali sme ryzovu, ovsenú -ta je fakt chutná, chuti aj mne, potom ovsenú s banánom, všetky sú 4+. Mala spapa bez, problémov.
mojej veľmi chuti ta ovsena, ostatne naopak absolútne vôbec.
Ja som kupovala kase Holle 🙂
Ďakujem 😊 mne sa tiež pozdáva tá značka tak ju skúsime
@briseovna01 mozem sa spytat-kasu ste davali na veceru? Ci obed? Lebo ja by som chcela obed zelenina a vecera kasa, len neviem, ci to tak mozem
@misickaa4 ahoj my dávame kašu doobedu ale len kvôli tomu že vtedy mám najviac času ju kŕmiť, ráno vypije mlieko, doobedu kaša a za ňou niekedy ešte mlieko, obed dávame zeleninu plus trocha mlieko, poobede mlieko, večer mlieko. Niekedy poobede mlieko vynecháme keď sa podarí a dlhšie pospi. Tiež by som aj dávala kašu večer podľa mňa to nie je problém ale máme takú režim že okúpať a potom už len vypiť mlieko a spat, bojím sa že kým by sme ju nakŕmili kašou sa preberie. Ale osobne si myslím že kľudne kaša aj na večer je vhodná.
Ahoj, nasa mala ich papa uz viac ako 3 mesiace a je spokojna, chutia jej. Kupujeme aj klasicke aj bio, zatial sme vyskusali len 4+.