Aká značka detských kaší je najlepšia?

januss21
16. mar 2020

Ahojte chcela by som sa spýtať či máte niektorá skúsenosť s kašami Kendamil. Prípadne aká značka je najlepšia pre dieťa po ukončení 4 mesiaca 😊
Ďakujem.

albertka1980
16. mar 2020

Ahoj, nasa mala ich papa uz viac ako 3 mesiace a je spokojna, chutia jej. Kupujeme aj klasicke aj bio, zatial sme vyskusali len 4+.

briseovna01
16. mar 2020

Ahoj my dávame tiež kendamil, mali sme ryzovu, ovsenú -ta je fakt chutná, chuti aj mne, potom ovsenú s banánom, všetky sú 4+. Mala spapa bez, problémov.

a_da99
16. mar 2020

mojej veľmi chuti ta ovsena, ostatne naopak absolútne vôbec.

kris12
16. mar 2020

Ja som kupovala kase Holle 🙂

januss21
autor
17. mar 2020

Ďakujem 😊 mne sa tiež pozdáva tá značka tak ju skúsime

misickaa4
17. mar 2020

@briseovna01 mozem sa spytat-kasu ste davali na veceru? Ci obed? Lebo ja by som chcela obed zelenina a vecera kasa, len neviem, ci to tak mozem

briseovna01
18. mar 2020

@misickaa4 ahoj my dávame kašu doobedu ale len kvôli tomu že vtedy mám najviac času ju kŕmiť, ráno vypije mlieko, doobedu kaša a za ňou niekedy ešte mlieko, obed dávame zeleninu plus trocha mlieko, poobede mlieko, večer mlieko. Niekedy poobede mlieko vynecháme keď sa podarí a dlhšie pospi. Tiež by som aj dávala kašu večer podľa mňa to nie je problém ale máme takú režim že okúpať a potom už len vypiť mlieko a spat, bojím sa že kým by sme ju nakŕmili kašou sa preberie. Ale osobne si myslím že kľudne kaša aj na večer je vhodná.

comika
18. mar 2020

@januss21 Ja som pred par mesiacmi zacala pouzivat tieto kase a mlieko. Najlepsia je bananova. ryzova je uplne bez chuti a vone. Ale inak velmi dobre kase, ine uz ani nekupujem