Aká fľaša pre bábätko s refluxom?

tasiko
25. nov 2011

Ahojte maminy,máme mesačnú dcérku a má reflux.Keďže pekne papá ale veľa toho vygrcká,moje mlieko niekedy jednoducho nestačí :( skúšala som ju dokŕmiť nutrilonom s fľašky,no okamžite ako vzala do úst cumel mi vygrckala prúdom všetko... ☹ myslím si že s cumlíka jej veľa tieklo.Existuje taký pre malé bábätka čo si sama ťahá,a inak netečie?Je totiž zvyknutá iba na prsník a nevie ťahať z fľašky,a nie to ešte takým prúdom...prosím poraďte...

evka4
25. nov 2011

cumel avent s jednou dierkou pomalicky a slabo tecie. dieta musi dost tahat, aby sa napilo.

martaniana
25. nov 2011

Náš malý mal tiež reflux, aj som kojila aj dokrmovala Bebou AR(antirefluxnou-je oveľa hustejšia ako bežné mlieko) no grckal by naďalej, ale u nás zaberalo vždy po papaní minimálne do pol hodiny nosenie na rukách, teda aby bol vo zvislej polohe. Za ten čas sa mu aj odgrglo a už bolo dobre. Takto sme fungovali po každom papaní. Keď som ho už nevládala držať na rukách, keď bol už väčší tak som ho vždy dala do autosedačky na ten čas.. Po pol roku u nás reflux pomaly vymizol..Držím palce..

katka3012
25. nov 2011

skus antikolikovu flasku 😉

jankaslamka
25. nov 2011

to je jedno, dolezite je co je v nej..my pouzivame aventky a cumel na kase 3+ a mlieko mame nutrilon AR ...ale ak jej ho das do flase s cumlikom s jednou dierkou tak nevytiahne nic..skus mozno potom cumlik s troma dierkami.. a mate reflux potvrdeny? pri refluxe sa mlieko negrcka prudom

luba41
25. nov 2011

a ako vieš, že má reflux? A priberá rovnomerne? Prečo by jej Tvoje mlieko nemalo stačiť? Bábätká grckajú, nám sa len zdá, že je to veľa. Podla mna, vôbec nemusíš dokrmovať. Ked Ti vygrcala po fľaši, znamená, že bola prejedená. A samozrejme jej to tieklo rýchlo prúdom do pusiny.

maria30
25. nov 2011

My používame flaše MAM.. tie s tým otváracím dnom... aj cumle na tieto flaše sú veľmi dobré.. podľa mňa sú to najlepšie flaše a cumle, aké sú..a ak má reflux, tak si skús dať predpísať Nutrilon AR.. nám veľmi pomohol 😉

hausknechtova
25. nov 2011

my sme mali podobny problem kupili sme neaku flasu co mi poradili v lekarni a potom sme pouzivali avent flase a doktorka nam napisala specialne mliecko ale uz si nepametam ako sa volalo prajem vela stastia ona z toho vyrastie

katren
25. nov 2011

My mame tiez refluy, nas vracal vsetko dokonca aj nosom a to doslova....Dominika ma flasu Avent, inu nechce a Misko zas neda inu do pusy ako Lovi....a nam Beba AR vobec nepomahala, az Nutrilon AR