Dobry den mamicky hladam radu lebo uz som zufala. Moja dcerka nechce jest. Uz 4 den neje takmer nic. Dostala som do nej asi polovicu vyzivky za den. Ale ona nechce ani mlieko ani krupicu jogurty zeleninu maso ... nic nechce jest. Piatok teplotovala aj sobotu tak ja ze od horucky aj zub nam prvy vysoel uz. A nic proste nechce. Ked sa idem najest ja tak mi tak pyta ze trosku ryze so stavou ale to tak za lyzicku alebo olizne zemlu so syrom a tak.. a inak do nej nemozem nic dostat. Ani na noc nevypyje mlieko ani kakao nic. Doktorka mi povedala ze to je normalne lebo je horuco a ani nie je podvyzivena ani nic... ale za 4 dni mi decko nic raz nezje ... to uz mi z toho hlava stoji. Prosiiiim poradte
Tak s pitim nema najmensi problem... ale pocas toho ako sa jej rezal zub nemala problem jest ... az teraz ked uz je vonku... zeby jej hned isiel aj druhy a teraz uz ma problem? Ale ju z jedla normalne zacne napinat ked sa jej snazim nieco dat... dokonca sa aj pozvracala
@silvia969 ja viem,cloveka to trapi,ale nenut a hlavne jej nedavaj somarinky,je to aj koli zubkom,ide jej jeden tak teraz pojdu rad za radom a je aj teplo,hlavne nech pije a mlieko by mala hlavne pit ona je este malinka ked zje lyzicku,dve aj to je vyhra a neboj ona sa rozpapa
No mlieko my uz nepijeme asi mesiac... ona uz mlieko vobec nechce obcas do nej dostanem take osladene mlieko ale inak nic
@silvia969 a dr jej pozerala aj do hrdla??ci nema zapalene, alebo soplik nema?? moju tak napinalo a mala nejaky pupacik na mandli.. ale pokial vela pije, tak sa naozaj netrap.. moja kazdu chvilu aj tyzden neje a potom by zjedla aj mna 🙂 a ano, ked jej vysiel len jeden, tak jej asi ide dalsi, lebo vacsinou idu po dvoch - styroch...
Ahoj a neskusila si ju krmiť pri zapnutej rozpravke?? Moja bez toho tiež nechcela jesť no stačilo jej zapnuť tie take detske videa na youtube a jedla o sto šesť :D napr toto
https://www.youtube.com/watch?v=YTCB-icgXMomoj syn tiez mava obdobia,kedy nechce jest.ale z vlastnej skusenosti ti poviem,ze nutit je asi najhorsia moznost.daj ranajky,ked nechce vezmi a daj dalsie jedlo az na svacinu.ked nezje daj az obed.pomedzi jedla davaj pit.urcite zje aspon nieco....ked zisti,ze pomimo nic nedostane,tak si to rozmysli 😉 ja viem,ze je to tazke,ja osobne to tiez nesiem tazko,ked mi syn vymysla....ale ina moznost neni,zial
Ak mas pocit ze chce jest a nieco jej v tom brani (mandla napuchuta, bolest bruska atd tak navstivit lekarku). Ale ak len nechce tak neccce. Ak je inac pokojna tak jej asi netreba. V lete v teple je to normalne, odsleduj ci dost pije a ci ma dost pocikanych plienok. Neboj ta nechut ju prejde,hlavne ju nestopaj ako hus, ponukni jedlo, ak si neprosi tak nenut. Hlavne neponukaj kazdu hodinu, normalne 5x denne ako su bezne jedla dna ponukni jedlo,ale nenahanaj s lyzickou.... Prip skus ovocie z chladnicky (ja viem, nie idealna rada,ale na mojho to v lete zaberalo,ze len chladne veci chcel jest).
@silvia969 je to uplne normalne.. jednak je teplo a ak jej idu aj zuby, tak uplne normal.. snaz sa po trosicke nieco co lubi a hlavne nech vela pije.. deti mavaju take obdobia..