Ahojte mamičky moja 9 mesačná dcérka ráno ani doobeda vôbec nechce nič jesť v noci papa posledné mliečko o 3 a potom keď sa o 7 zobudí tak sa prebalíme pohráme a ideme raňajkovať okolo 8 pol 9 a ona vôbec nič nezje ani chlebík ani kašu ani ovocný príkrm nič jedine mlieko "to znie vždy " neviete mi poradiť Čo jej mám ešte skúsiť dať alebo jej ráno teda dať len mlieko lebo potom mi papa len obed o 12 a ten spapa zase iba ak aspoň 4 hodiny nejedla tak ja už neviem poobede nemá a ničím problém zje všetko čo jej dám aj hneď po sebe keď vidí papať nás tiež si hneď pita Maťo to aj vy ?
@anjelicek26 tiež som nad tým rozmýšľala lebo poobede pekne papa aj večer len teda to ráno ona vie byť od 3 rána čo papa mliečko až do 12 čo bude papať obed bez jedla ale jej otec je taký istý tiež doobeda nič nejedava možno je po ňom v tomto
@kristina1001 mam 10m.. rano, ked sa zobudi (6:30), dostane mlieko.. normalne jedlo ma a az o 9 😊
@denden77 aj ja dávam mlieko keď nič iné nechce ale moja ani o 9 nechce ani o 10 vôbec ja už som minula snáď celú kašu a kopu ovocných prikrmov len preto že som skusala
Nakrájaj pred ňu ovocie, tetaz je sezóna tak melón,marhula, nektarinku maliny a nech si vezme keď chce. Alebo povariť markvu, brokolicu, kaleráb a na pásiky nakrájať na tanierik. Syn ma sice 14mes ale v tomto teple máločo chce zjesť tiež. Ked sa nenaje dostane az o 11mlieko pred spaním. Ked je hladný tak sa uz vezme sám ovocie, porj neviem ci u dávaš jogurt ale u nas je to záchrana na všetko, kaše mi nejedol nikdy.
@zuvelyn keď dám niečo pred ňu zoberie to poobzera a zahodí tak neviem jedine chrumky takto zje áno jogurty papa len poobede neviem či by som jej mohla dať dva krát za deň
@kristina1001 a neskúšala si jej dať melón? Ja nepoznám dieťa co by ho nezjedlo. Doobedu aspoň ovocie, ma aj pitný režim aj cukor na energiu. Alebo acidko trochou ked jogurt ma poobede
@zuvelyn áno papa aj melón ale nie doobeda ja to nechápem. Ako keby jej ráno nechutilo
@kristina1001 ak normalne rastie a pribera, tak by som to neriesila. 9-mesacne dieta este nemusi tolko jest. Myslim si, ze casom to pride samo a bude chciet viac
Zvlastne..ze nechce ranajky. Skusala si rozne jedla na ranajky?
@kristina1001 No ja som taky typ, co sa hned po zobudeni musi najest, ale moj manzel je opak. Velmi casto sa naje az na obed a ked este nezil so mnou, tak aj ten bol niekedy az o 3-4 poobede. Jeho otec je uplne rovnaky a ani mama nejedavala ranajky. Ked bol maly, tak bol v rodine vraj jediny, co ranajkoval, lenze tie ranajky boli iba kakao. Ja si to neviem u seba predstavit, my sme hned rano sadali k stolu, ale teraz vidim, ze niektorym ludom rano jednoducho nechuti.
Co sa tyka nasho syna, tak ten ranajkuje, ale nie hned po zobudeni, to len vypije trosku (pol deci) mlieka. A uz nedesiatuje, az obeduje.
ani kde mu dat nejake ovocne pyre do ruky? Alebo detske sušienky?
9 mesacna nemusi jest 5 chodov denne, ze ano... pekne ti papa, nechaj to na nej.