9-mesačná dcéra odmieta príkrmy

beatrice1111
11. dec 2022

Ahojte
Od začiatku prikrmovania zjedla vždy všetko. Teraz pár dni dozadu bola chora, sople a kašeľ ale aj napriek tomu všetko pekne jedla ako vždy. Uz je zdravá ale tretí deň ma problem s jedením. Raňajky ovocie zjedla, obed to už vobec a večer kasu jedla hodinu.. neviem či to je zubami alebo čím.. zub nemá ani jeden o tyzden ma 10 mesiacov, pozerala som ďasná a nemá ich cervene ani nič s nimi. Čo to môže byt?

pribinak
11. dec 2022

@beatrice1111 kľudne to môžu byt zuby

janka_266
11. dec 2022

@beatrice1111 môžu to byt aj zuby, alebo len už nechce kase? Skúsili ste chlieb? Alebo ovocie zeleninu do ruky?

beatrice1111
autor
11. dec 2022

@janka_266 ona jedla úplne všetko aj všetko ma zavedené, nechce nič 😃 len dnes ovocie zjedla

janka_266
11. dec 2022

@beatrice1111 ale v celosti alebo mixnute? 😃 možno sa len musí znovu rozhest po chorobe. Môj napríklad jedol tie kase len mesiac, aj to si na ne dlho zvykal 😃

beatrice1111
autor
11. dec 2022

@janka_266 maxivoane aj kúsky, ako čo
Skúšala som oba spôsoby a nechce
Je mi to divne lebo cez najväčšiu chorobu jedla a teraz keď je jej dobre nechce nič, dá si lyžičku a potom ani za toho svätého neotvorí usta a len krúti hlavou že nie 😂

beatrice1111
autor
11. dec 2022

@pribinak aj takto v predstihu, keď tam nič nevidno ani nemá cervene ďasná?

janka_266
11. dec 2022

@beatrice1111 tak mozno jej len prestalo chutiť, to, čo doteraz mala rada 😃🤷‍♀️môj keď začne vymýšľať, že nechce, zaberá vytiahnuť kečup a trochu mu to ním pofrkat 😃alebo potom už len ponúkať a vydržať 😃

pribinak
11. dec 2022

@beatrice1111 niekedy dlho trvá kým zuby vyjdú, ale už ju môžu bolieť ďasna

miskamicha
11. dec 2022

@beatrice1111 je to len obdobie a mozu to byt zubky. Ono to prejde. Len vydrzat

domka222
12. dec 2022

Ja sa teraz tiež trápim s nejedením. Už som z toho na nervy. Ponúkam už aj nemožné a decko len otrčí ústa a je po jedení 🤦‍♀️

mamkalentedkova
12. dec 2022

V začiatkoch je to normálne ..deti maju rozne obdobia.Mija sa tiež pekne rozpapala ..papala všetko a potom začala triediť .Kaše vôbec ,doteraz,a to ma rok a pol,nechce ani jogurt ,mliečna ryža nehrozí ..ale keď sa jej prerezavaju zúbky ,nechce papať skoro nič ..najradšej by bola na mliečnu .Netreba to siliť ,skús ponúknuť ,ak nechce ,nevadí, nenúť.Ak aj spapa len ,dve ,tri lyžičky,nič sa nedeje .Od hladu neumrie a časom sa to zlepší .A to moja je fakt nejedak 🤦🏽‍♀️ viac je asi toho,čo nezje ,ako toho ,čo áno 😁

beatrice1111
autor
14. dec 2022

Ďakujem baby za rady, bolo to asi nechutenstvo po chorobe už pekne papame 😀