Ahojte bola som na poradni mala je na umelom mlieku ale okrem jogurtu nechce nič zjesť neotvori usta ksusaal som jej davat jedlo pred seba aby sa sama krmila všetko vypluva. Poradila mi doktorka davat jej to flase teda jedlo. Ze už bh niečo ozaj jest mala dávame aj b komplex na chut do jedla neotvori usta na Lyžičku vobec mame 12 zubov sldole ma trojky štvorky naliate ale zatiaľ nejdu. Neviem skúste mi niekto poradiť co s tým lebo naozaj neviem
Ak má naraz naliate štyri zúbky, možno nechce jesť pre bolesť. Moja mama mi hovorila. keď išli mojej dcére zuby, že ja som okolo 10 mesiacov zrazu začala mať "nočné záchvaty" proste som začala v noci z ničoho nič revať, vrtiet hlavou, nehcela som nič jesť, keď mi dali fľašu alebo pohár, tak som to vyrazila z ruky, po dvoch dňoch išli k detskému, ten nič nenášiel a hneď vybavil neurologické vyšetrenie na okrese - záchvaty, dieťa nechce jesť, piť - nezistili nič, tak že vybaví špeciálne vyšetrenie na detskej neurológii v BA, len musia naši deň dva vydržať, večer už boli všetci hotoví, aj ja, tak mama, že mi aspoň lyžičkou dá redšiu kašu aby som aspoň niečo mala v bruchu. Ako vyberala lyžičku z úst začula nejaký zvuk, tak sa pozrela a mne liezli naraz trojky a štvorky🙂 tak mama zobrala alpu (liek starých materí) dala si na prst a masírovala mi ďasná. Trošku sa umrtvili aj do mňa niečo dostala a ráno zbehli do lekárne a lekárnička im namiešala gel na ďasná. V 70 boli pani lekáničky ako bylinkárky 🙂. Ale povedala, že teda mala tri deti, zažila všeličo, ale taký rev a záchvaty ako pri tých zuboch nikdy nezažila. Tak sa skús poradiť s magistrou v lekárni, teraz musí byť viac prípravkov na pomoc so zúbkami. Moje nemali také problémy, takže ja som možno raz použila gel z lekárne, ale to bolo 20 rokov dozadu 🙂
Vobec od zaciatku nechcela prikrmy ci len teraz? Ono zubky prave bolia kym su “napucane”. Uz jed pukne dasienko a vykuknu zubky uz je dobre.
Moj syn tak nechcel nic iba prsnik aj tyzden aj viac len prsnik aj ked mal vyse roka.
@maryetta trvá tl od mája asi pred tým sa sa povedať celkom papala ale od mája jej vyšlo 8 zúbkov. Bojím sa aby už taký odpor nemala l jedlu ze neje lebo si to spája s tou dlhotrvajúcou bolestou
A davas jej nieco proti bolesti? Daj jej liek a potom skus nakrmit
@biglovemom oaralen a calgel ale to na flasu zaberá aby ju vôbec chytila
@tatiana234 a to len teraz alebo to takto trva odkedy si zacala prikrmy? Ak len teraz tak moze byt preto, ze jej idu zubky, alebo aj z horka