Ahojte chcem sa spýtať ci mate niektorá tiež taky problém... Budeme mat budúci týždeň 2mesiace... A sme na UM sunar complex AR...dávam jej probio fix a espumisan l... Zistili nám reflux na Sone...davam jej papať 110ml vydrží tie 3hodky.. Ale počas dňa mi nevie spávať a keď zaspí tak niekedy spi 2hodiny niekedy len 20minut a strašne stále plače niekedy je úplne super.. A posledne dni zase plač.. Ale skorej jedovanie... Lebo si aj od grgne aj viac krát.. Hladkame bruško cvičíme.. Keď je treba tak pomôžem aj rektalnou rukou... Mate niektorá také skúsenosti... Poraďte prosím vás
Presne tak som robila aj ja že som si uvarila čaj s harmancekom a feniklom na celý deň a iba zohriala koľko som potrebovala nasypala dávku umelého mlieka pretrepala a hotovo.. to nám veľmi pomáhalo
Ja myslím, že je to pri veľa deťoch normálne s dá sa len pomôcť ale nie to odstrániť. Po 3 až 6m to odíde samo, keď si dieťa zvykne na trávenie... Ja dojcim a to isté. Našli sme finty na ňu ale nemá vždy dobrý deň. Cez deň samozrejme horšie a v noci sa snaží spať. Už to neriešim, lebo by som osivela.. čakám, kedy to prejde.. (tiež dávam kvapky, probiotiká, cvičíme, teplá voda, nosenie, kocikovanie, čo najlepšia poloha pri dojčení, zmena stravy u mňa,... atď) Vydržať. Prejde!
@evitka83 spravím prevarenu vodu, dám troska tak medzi prsty harmanček troska len (aby nepreháňalo, fenikel nejak 4 zrnka a neham vyluhovat (ked neprdkal dávala som aj troska rasci) potom precedim a dám do termosky. A ked treba papať dam vodu z termosky a do toho UM mlieko baby love. A tu vodu mu dávam niekedy piť aj ako čajík od narodneia. Ale nam sunar robil neskutočne bolestí bolesti.. A ešte som dávala na bruško masť pupik
@ivangeline presne tak prejde..treba si vychutnať všetko malinké sú len raz..mne to už chýba
@katarina9593 ja mam doma mesačného drobca a to isté stále plakal.. Zmenila som mlieko na baby love bolo lepšie ale tiez troska zapekalo tak dávam UM do harmančekovej vody, troska fenikel a rasca. a uz spinka lepšie, aj plače memej a nemá nafúknuté bruško spinka 2,5h alebo sem tam aj 4h