Mamky, synček sa prestal budiť okolo šiestej ráno na mliecko. Teraz vstáva niečo po ôsmej a pyta si rovno kašu s mm. V noci papa nejakých 50ml a do ráno do tej 8.00 nepapa🙄 mali ste niektorá podobne?
Oh zavidim...moj ma 14 mesiacov a budi sa stale 3x za noc co mi stiahne 3x 180ml a vstava rano o 5-6:00 😅🤦 o 7:00 ma uz taha k chladnicke, ze mu mam dat jest 🤷.
Nerozumiem, čo riešiš. Buď rada, že vstaneš len raz za noc. Ak cez deň papá normálne, tak je všetko v poriadku. Ináč, ako si pýta 8 mesačné dieťa kašu?
No máš zázračné dieťa, keď 8mesačný si pýta kašu🙂nerieš ako to mali iné deti, každé dieťa je iné....ak ti chcel len kašu a nie UM , dávaj mu kašu....neskôr prídu obdobia, že budeš šťastná ak do neho vôbec niečo dostaneš🙂
A kde je problém?
Moj to robil. Potom prisli zuby a ine zmeny a zas sa budil 2/3x. ;D Ax do 2r.
@barbora0308 skus zvysit davku 14m uz kludne moze aj 7-8 davok a mala by sa ti menej budit, mne to pomahalo, ked sa zacala prilis casto budit vedela som ze je cas zvysit…vzdy pomohlo
Však to nie je novorodenc,že musí piť pravidelne ešte mlieko.
Môj v 8mesiacoch pil len večer pred spaním a potom ráno o 6:30/7:00 keď sa zobudil. O 5 ráno som mu už nedávala, ak sa náhodou zobudil ukecala som ho cumlom, inak by ho to prebralo a aj tak by nezaspal 😂
A preco to je problem? Bud rada. Moje dcery obe prespali celu noc od necelych 6 mesiacov. Plne kojene.
@st_277 davku coho prosim? Myslis viacej mlieka? To som skusala, viacej mi vypit zial nechce 🫤
Lepsie by bolo 3-4x za noc, ako nasa skoro 8 mesacna??? Tes sa a neries, hladom neumrie.
Buď rada...moja má 3,5 a ešte sa niekedy budí 🤣🤣🤣🤣😔
Paneboze, spi dieta zle je nespi tiez je zle
Dnesne matky sa len na vsetko stazuju, keby boo hladny zobudi sa neboj sa
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
A? Sak to je v pohode! Moj sa prestal v noci budit po 3.m... ak sa zobudil, tak len vynimocne..
Bud rada a nerieš. Samozrejme deti prestanu v noci vyžadovať mlieko, niekto skôr ( moja už cca 6-8m v noci nič... o 19tej zaspala o 7mej sa budila) a iný neskôr ( sú aj 2+ ročne deti co ešte vystrajaju v noci)