Maminy poradte moj syn nechce jest dasy 2-3 lyzicky a nechce od narodenie je na umelom mlieku a to vypije len ked ho zaspim.pred 2tyzdnami mi spapal vsetko ale mal chripku a bere antibiotyka moze to byt stoho?Aj vnoci mi prespal a teraz sa budi aj dva krat
mame uz 2 a uz som pozerala a nic
Môže to mať aj od zúbkov, ale aj po chorobe, skús sa mu pozrieť aj do ústočiek či nemá nahodou nejakú infekciu- to strašne bolí a deti nemôžu ani papať. ale moj maly ked mu išli zubky tak tiež nechcel jesť pár dni a potom zase pekne papal.
uz som pozerala nema nic ani zubky nevidim ze sa mu tlacia
Moze to byt aj nejaka ina choroba - podla mna treba s nim zajst k lekarke, nech mu vezme krv - ci nieje v tele zapal.
Znamej dcera takto par dni nic nechcela jesť a lekarka jej zistila zapal pluc a to nemala ziadne vonkajsie prejavy - bol to taky skrytý priebeh.
Tak moj synator ma 11 mesiacov a tiez mi zje 3 lyzicky. 😀 Ono mi to ale nikdy nie je smiesne pocas "krmenia" - ak sa to tak da vobec nazvat. Zaujimave, ze z dospelackeho osoleneho vyvaru s cestovinami zje ovela viac. Ale to je zatial jedine jedlo, ktore mu vyslovene chuti. Niekedy mam uz z toho dost nervy, ale neviem co mam robit. Proste otoci hlavu, zameta pred tvarou rukami, zamkne usta a tak dokola.
daj mu cas, ked by to dlho nepreslo, urcite to lekar poriesi dako. Len skotroluj, ci nema nic ine, napr. zapal v ustach alebo zabku atd..
@ines70 celé nechutenstvo je v dôsledku choroby a antibiotík....ATB sú ťažko stráviteľné, zaťažujú tráviaci trakt bábenka. akonáhle prestane brať lieky a bude mu lepšie, určite sa pomaličky - postupne pustí papkať.... 😉 😉 😉
dakujem vam pekne za odpovede
Ahojte baby.. môžem sa opýtať? 3.1 som mala dostať menzes.. pár dní predtým ma boleli prsia ako bežne pred m-kom... no tretieho ešte stále nič nebolo...tak sme snažilkovali aj v tento deň.. "po" som asi polhodinu krvácala..ale to bolo všetko... Normálne m-ko mi stále nedošlo... čo myslíte?Mohlo sa stať, že sa nám to konečne podarilo??
@simkarobkova urob si test 😉
ahoj niako som neriesile len caj pil aspon to
ano az moc stale len papal a papal teraz ma 9mesiacov a vazi 12kg 🙂
@ines70 @1ivanka1 ahojte, my mame teraz 9,5mes. ale tiez mal asi pred mesiacom taky problem, nechcel ani papkat nic, vela mliecka som vylievala...trvalo to tak 2 tyzne..ale uz je to OK bolo to asi zo zubkov si myslim, lebo uz mu vysli (dva dolne naraz) a teraz uz zase papka aj mliecko pije 🙂 Takze to mavaju deticky len take svoje obdobie, a potom sa deticky vacsinou znova rozpapkaju 😉 tak dufam ze aj tie Vase 🙂 drzim palceky.
skus mu pozriet do pusy či sa mu nerezu zubky, nechut môze byt aj po chorobe, moja kočka ma 6 mes, uz 3 den teploty nad 39, sople, uz ide 2 zubok von, nespala som nič, len sa nosíme, plačeme, dnes som bola aj u doktorky, poslala ma na krčné, všetko v poriadku, a s krmením tiez nič moc. takze len zatat zuby a vydrzat.