ahojte moje dievčatko vôbec nechce piť vodu odmieta ju nechutí jej vôbec nič skúšala som jej dávať aj čajík no ani ten čajík jej nechutil
(Je dojčena )
Ďakujem Za rady ...
Môj zacal piť až tak v roku, keď som mu kúpila fľašu so slamkou. Stále som mu ponúkala ale platila na neho až správna fľaška 😁
Vodu ponukat (skusan rozne flase, najlepsie rovno z pohara, slamky, sosaky, ale to asi vies aj sama..) a ked nechce, tak co najcastejsie dojcit, na poziadanie, aj od smadu. Raz sa nauci aj na vodu, cajik pit nemusi, hlavne nespanikar a nedaj jej pit sladke vody. Moja tiez dlho dlho nechcela vodu, teraz (neviem od kedy presne, ale tak mozno po roku) pije bez problemov a celkom aj dost. 🙂
@michaelafekova12 Toto je caste. Vela deti pije vodu velmi zle v zaciatkoch. Netrap sa koli tomu a nestresuj. Mlieko mu zatial staci od smadu. Voda, tak ako prikrmy, su zatial len na to aby ich spoznaval. Ponujaj rozne flase, pohariky, slamky, aj striekacky. Velmi ucinne je v lete posadit dieta do lavora s vodou a dat mu poharik. U nas velmi pomohlo nukat vodu pocas jedla. Teraz ma 4 roky ale stale pije slabo, po duskoch. Nukam cely den.
@michaelafekova12 ako ponúkate? Dávajte na lyžičku, ak si už vie chytiť a trafiť do úst, dávajte poldecakom, ide teplo, bude ju baviť sa oblievať a zároveň trénovať 😃
@michaelafekova12 treba skusat ja som mojmu zacala ponukat vodu v 6tom m. Zacal ju pit v 16tom. Dovtedy vypluval aj ked som mu dala lyzickami.