8 mesačné dieťa nechce piť mlieko

samsonreni
21. jan 2014

naša malá bude mať iba 8 mesiacov a nechce piť umelé mlieko - doteraz pila. Nekojila som ju :( Čo jej mám dať na noc papať? Ďakujem 🙂

luba28
21. jan 2014

@samsonreni a prejst na polotucne s mocca lyzickou cukru???alebo su aj ochutene mlieka,....

06katka
21. jan 2014

ahoj a neskusila si jej dat kravske mliecko?skus s tym menej percentnym a uvidis ako ho bude tolerovat....a na noc jej mozes skusit dat kasicku od Hami alebo tak....su take co sa miesaju s mliekom alebo prevarenou vodou 😉

katkasofi
21. jan 2014

@samsonreni skus rieducky puding...

zuzkag2
21. jan 2014

@samsonreni nebude problem vo flaske, resp. v cumliku? ci jej netecie pomaly, a jej sa uz nechce tahat.

lorela
21. jan 2014

@samsonreni Pri 8-mesačnom bábätku by som ešte neexperimentovala a hlavne s cukrom nie. Vyskúšala si aj iné UM? Hlavne nech má dostatok tekutín - čistej vody a detské nesladené bylinkové/ovocné prírodné čaje. Na večeru kašička sa zdá aj mne ako dobrý nápad.

samsonreni
autor
21. jan 2014

keď sa zobudí cez noc okolo 3tej tak to pie, len na večeru a ráno nechce piť mlieko. Cukor jej určite nedám 😉 Máme tú istú flašu. Cez den pie vela tekutín s tým problém nie je.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
7katka
21. jan 2014

@samsonreni vraj vela detom chuti Hipp a teraz zacali vyrabat aj bez skrobu

siska53
21. jan 2014

@samsonreni tak jej daj kasicku,tie uz moze. Moja nechcela,v case mojho nemocnicneho pobytu moje odstriekane mlieko z nicoho,len,po lyzickach,mala necelych 7mesiacov,tak aby aspon daco papala,tak,aj na ranajky i veceru mala kasicku pobtu dobu. Rozky a spol.este tak,nepapala,lebo sa len,ucila na prikrmy a nemala ziaden,zub.
prip.jej vystriedaj ine um,lozno jej tamto,prestalo chutit,ved je ich dost znaciek.

eleaelea
21. jan 2014

Akoby si pisala o mojej malej. Len s tym rozdielom, ze moja mala 9mesiacov. Jedneho dna prestala pit mlieko a odvtedy ho nepije (uz ma 22 mesiacov). Tiez vela pije vody a caju - vela. Skusali sme vsetko ( nechat ju vyhadnut a ponuknut len mlieko - podla p. Doktora; mlieko prichutit, atd). Skusali sme detsku kasu, puding a ine. Nic co je z mlieka nechce. Alergia sa nepotvrdila. Takze som sa zmierila s tym, ze jej mlieko jednoducho nechuti