naša malá bude mať iba 8 mesiacov a nechce piť umelé mlieko - doteraz pila. Nekojila som ju :( Čo jej mám dať na noc papať? Ďakujem 🙂
ahoj a neskusila si jej dat kravske mliecko?skus s tym menej percentnym a uvidis ako ho bude tolerovat....a na noc jej mozes skusit dat kasicku od Hami alebo tak....su take co sa miesaju s mliekom alebo prevarenou vodou 😉
@samsonreni skus rieducky puding...
@samsonreni nebude problem vo flaske, resp. v cumliku? ci jej netecie pomaly, a jej sa uz nechce tahat.
@samsonreni Pri 8-mesačnom bábätku by som ešte neexperimentovala a hlavne s cukrom nie. Vyskúšala si aj iné UM? Hlavne nech má dostatok tekutín - čistej vody a detské nesladené bylinkové/ovocné prírodné čaje. Na večeru kašička sa zdá aj mne ako dobrý nápad.
keď sa zobudí cez noc okolo 3tej tak to pie, len na večeru a ráno nechce piť mlieko. Cukor jej určite nedám 😉 Máme tú istú flašu. Cez den pie vela tekutín s tým problém nie je.
@samsonreni vraj vela detom chuti Hipp a teraz zacali vyrabat aj bez skrobu
@samsonreni tak jej daj kasicku,tie uz moze. Moja nechcela,v case mojho nemocnicneho pobytu moje odstriekane mlieko z nicoho,len,po lyzickach,mala necelych 7mesiacov,tak aby aspon daco papala,tak,aj na ranajky i veceru mala kasicku pobtu dobu. Rozky a spol.este tak,nepapala,lebo sa len,ucila na prikrmy a nemala ziaden,zub.
prip.jej vystriedaj ine um,lozno jej tamto,prestalo chutit,ved je ich dost znaciek.
Akoby si pisala o mojej malej. Len s tym rozdielom, ze moja mala 9mesiacov. Jedneho dna prestala pit mlieko a odvtedy ho nepije (uz ma 22 mesiacov). Tiez vela pije vody a caju - vela. Skusali sme vsetko ( nechat ju vyhadnut a ponuknut len mlieko - podla p. Doktora; mlieko prichutit, atd). Skusali sme detsku kasu, puding a ine. Nic co je z mlieka nechce. Alergia sa nepotvrdila. Takze som sa zmierila s tym, ze jej mlieko jednoducho nechuti
@samsonreni a prejst na polotucne s mocca lyzickou cukru???alebo su aj ochutene mlieka,....