Ahojte , mám 8 mesačného chlapčeka za posledné necelé 2 týždne odmieta skoro uplne všetko jedlo čo mu dám . (Nekojim sme na UM ) začalo to tak že bol chorý teplotoval no teraz už je zdravucky , ale nwchce jesť zo všetkého len tak poďobka a to je vsjo , mliecko ? To mi už tiež nechce poriadne piť len ak je už úplne hladný tak vtedy mi vypijde 150ml a to je tiež len v noci alebo pred spaním …mlieko keď mi dám cez deň tak vypije najviac 40 ml a kasicky len trochu ….. bojím sa , myslite si že to bude niečo vážne že odmieta ? S doktorom som to zatiaľ neriešila myslela som si že je to vplyv toho že bol choručký ale teraz už je zdravý a stále odmieta nechápem čo sa deje … kasicky jedol jednu za druhov niekedy mal aj malo proste to bol veľký jedák a teraz na nerozpoznanie …. Stále len jw uplakaný nevyhraje sa ani sám na 5 minút a spánok ? To už nikto z nás nevie čo je …. Čo mám robiť ?
Nejdú mu zuby
Lebo vtedy zvyknú deti nepapat
Môj maly tak isto
A od kedy mu išli zuby tak mi mlieko odmietal a to mu zostalo doteraz
No k lekarovi... toto sama nevyriesis...dva tyzdne jest po 40ml a par hltoch je pekne na prd a urcite aj schudol... mozno ho stale boli hrdlo, mozno ho bolia uska, mozno ma afty a boh vie co ineho...