7mesačná nechce papať

sinda11
9. jún 2018

Ahojte,mám 7mesacnu dcérku,predčasne narodenu. Od narodenia moc nefandila mlieku,od 2mesiaca na UM. V piatom mesiaci sme začali s príkrmami,papala pekne, postupne však nechcela mlieko,momentálne ho už vôbec nechce,obalamutim ju tak,že ho dám do kasi. Avšak tento týždeň mi prestala pekne jesť aj príkrmy. Každé sústo ju musím zabávať aby som dačo do nej dostala. Keby mi pila mlieko tak sa nestrachujem,ale takto som z nej nešťastná. Mali ste už niekto niečo podobné. Zavrie ústa a hotovo potom začne plakať a je koniec s jedenim.Dik za každú radu

pribinak
9. jún 2018

Toto zvyknú deti robit ked im idu zubky. Nedávaj na silu.

terez01
9. jún 2018

A skúsila si sa vrátiť k mliecku? Toto býva pri zuboch

kikiballa
9. jún 2018

Moj maly vzdy prestal jest ked mu isli zuby...skus jej dat mliecko,kasu bars co,hoci len par sust..a neboj 🙂 malinka to potom dozenie 🙂

renatka100
10. jún 2018

@sinda11 mozno to bude aj tym teplom, mozno je ina varka mliecka, ktora jej tak nechuti, skusala si zmenit znacku? Ja davam bio mlieko topfer, ktore je fakt dobre aj na chut, predtym mal maly nutrilon ha a to bol teda dost degust.

farenka
10. jún 2018

Pokial doteraz pekne rastla a priberala,bude to len nieco docasne. Nam dcerka tiez prestala papat, ale dlhodobo zle prospievala a nepriberala. nakoniec sa zistilo ze mala problem s rastovym hormonom. Ten sa jej nevylucoval -nerastla a tym padom nepotrebovala tolko jest

mir5a
11. jún 2018

My sme sa takto trápili so synčekom vyše pol roka. Prvé prikrmy papal pekne a zrazu sek a nič. Aj veľa plakal. Teraz už viem, že to bolo kôli zubkom. Vždy keď mu išli ďalšie zúbky začal horšie jesť. Teraz je to už ok.

marta1987
11. jún 2018

Skusila by som zmenit znacku mliecka.Ked mi maly nechcel jest prikrm obalamutila som ho tak ze som mu na pultik stolicky dala kusky churmiek neskor rohlik a ked si isiel dat do pusy kusok tak som mu dala lyzicku obeda a pekne spapal. Tiez mam predcasniatko v 27tt narodeny.