7-mesačný syn zvracia, keď mu dávam príkrm

adzy
26. dec 2022

Zdravím Vás mamičky neviem ci tu taka téma už je ale nenasla som mame taky problém ze môj malý papa prikrmy už ale ako náhle mu dám 150g mrkvu zeleninu v pohári kde sú trošičku väčšie kusy tak zvracia a bruško ma opuchnuté veľké keď mu dám aj po 2,5 hodine mliečko tak aj to vyzvracia nieje to ze iba dnes ale je to častejšie akokeby mu vôbec netrávilo ráno mu dávam mlieko 180ml o 2 hotky výživu domácu o 2 hotky mlieko ale len už 150ml potom spapa obed o ďalšie 2,5 hotky a tak striedam každé 2,5 až 3 hodinky prikrm a mlieko robím niekde chybu?mali ste alebo máte takýto problém aj vy ?ako ste to riešili ešte ma napadlo ze sme boli aj v nemocnici a gastro vôbec nechceli riešiť nič len základné vyšetrenie krv vzali boli sme tam hlavne kvôli refluxu lebo vracal po zahustenom ar mlieku ze je preňho ťažké tak nám dali mlieko lactose free bebu

gelifil
26. dec 2022

hodina - hodka, D nie T

kika2565
26. dec 2022

Môj syn tiež vracal. Robila som všetko tak ako nám povedala doktorka. Nakoniec som to zmenila a začala som kupovať kaše hami . A postupne dávať do mlieka vo fľaši ,ale najprv ryzovu a potom s príchuťou do misky...a si tak jeho žalúdok nato zvykol a postupne sme išli na mrkvu atď..

nikaeli
26. dec 2022

pri inom príkrme je to ako? dávala si mu aj niečo iné ako mrkvu? možno má na ňu alergiu..

adzy
autor
27. dec 2022

@nikaeli áno dávala brokolicu ,zemiak,ryžu, kde nebola mrkva

nikaeli
27. dec 2022

@adzy neodpovedala si - ako je to pri inom príkrme - zvracia vždy alebo iba po mrkve?

adzy
autor
27. dec 2022

@nikaeli zvracia vždy

nikaeli
27. dec 2022

@adzy aj keď mu dáš hladkú kašu? či to nie je tými kúskami (a refluxom). Asi bude potrebné gastro 😐

adzy
autor
27. dec 2022

@nikaeli aj keď mu dám mlieko aj hladkú kašu akokedy ale za deň ho často prezliekam