Zdravím Vás mamičky neviem ci tu taka téma už je ale nenasla som mame taky problém ze môj malý papa prikrmy už ale ako náhle mu dám 150g mrkvu zeleninu v pohári kde sú trošičku väčšie kusy tak zvracia a bruško ma opuchnuté veľké keď mu dám aj po 2,5 hodine mliečko tak aj to vyzvracia nieje to ze iba dnes ale je to častejšie akokeby mu vôbec netrávilo ráno mu dávam mlieko 180ml o 2 hotky výživu domácu o 2 hotky mlieko ale len už 150ml potom spapa obed o ďalšie 2,5 hotky a tak striedam každé 2,5 až 3 hodinky prikrm a mlieko robím niekde chybu?mali ste alebo máte takýto problém aj vy ?ako ste to riešili ešte ma napadlo ze sme boli aj v nemocnici a gastro vôbec nechceli riešiť nič len základné vyšetrenie krv vzali boli sme tam hlavne kvôli refluxu lebo vracal po zahustenom ar mlieku ze je preňho ťažké tak nám dali mlieko lactose free bebu
Môj syn tiež vracal. Robila som všetko tak ako nám povedala doktorka. Nakoniec som to zmenila a začala som kupovať kaše hami . A postupne dávať do mlieka vo fľaši ,ale najprv ryzovu a potom s príchuťou do misky...a si tak jeho žalúdok nato zvykol a postupne sme išli na mrkvu atď..
pri inom príkrme je to ako? dávala si mu aj niečo iné ako mrkvu? možno má na ňu alergiu..
hodina - hodka, D nie T