7-mesačný syn nechce piť vodu

melany_y
29. okt 2024

Ahojte mamky. Mám 7 mesačného syna. Máme problém že nechce piť vodu skúšam všetko možné. Na desiatu zje príkrm ovocie, môžem dať potom tak hodinku za tým mlieko? Nebude ho bolieť brucho ? Len kvôli tekutinam chcem dať mlieko aby mal . Vodu mi total odmieta, aj čaje.

cookie29
29. okt 2024

Je dojceny ci na praskovom preparate? Ak je dojceny, tak ziaden problem. Mne dieta plne dojcene nechcelo vodu mozno do roka...

melany_y
autor
29. okt 2024

@cookie29 je na umelom mlieku. Už by som chcela vyradiť mlieko , a nechať len trikrát do dňa. Ale takto musím dávať aj po diestae a obede nech ma ako tak tekutiny.

bibssli
29. okt 2024

@melany_y nechce piť vôbec z fľašky?

melany_y
autor
29. okt 2024

@bibssli mlieko vypije z fľašky,ale vodu nie ani čaj

bibssli
29. okt 2024

@melany_y moja je tiež na UM ale teda sama si pýta vodu a hľadá fľašku 9m
Jedným časom tiež odmietala vodu asi 2 týždne chcela len striekačkou 🙈😀 asi ju to bavilo lebo sa radovala ale našťastie to prešlo

cookie29
29. okt 2024

Skus mu dat poharik, slamku atd

melany_y
autor
29. okt 2024

@cookie29 skúsim ďakujem 🙂

pandeia
29. okt 2024

Moja do roka tiez nechcela vodu. Odstavila som jablko a zmiesala s vodou, tak vypila. Po roku sa to zmenilo a uz pila aj cistu vodu.

sisska96
29. okt 2024

Tak daj mu ovocnú šťavu riedené s vodou. Má lepšiu chuť ako čistá voda

cookie29
29. okt 2024

@sisska96 cukrova bomba... chce to trpezlivost a ponukat vodu vodu vodu. Ked nevypije vodu, urobit redsiu polievku, proste tie tekutiny moze mat rozne, nielen z vody, ale podla mna "sladke" rozhodne riesenie nie je, to je upliest si na seba bic

sisska96
29. okt 2024

@cookie29 Čo je cukrová bomba na ovocnej šťave ? 🙄🙊

libusak
Včera o 17:19

Ja som riedila dzus s vodou. Tiez nechcela pit vodu ani caj. Lepsia varianta ako dehydrovat dieta