Chcem sa opytat, ci ste nemali podobnu situaciu. Malinku stale kojim, ma 7 mesiacov a asi mesiac skusame prikrmy. Na zaciatku sa pekne rozbehla, papala asi polovicne davky tak 60 - 80 ml. Popritom nam isli aj dva spodne zubky, papala pekne aj napriek tomu. Posledne styri dni uplne odmieta papat prikrmy, kojime sa stale rovnako. Ale pocas dna zacina mat take zvlastne spravanie, ci uz pred kojenim alebo aj po nom krici, vyslovene az ruci. Netusim z coho to moze byt. Napadlo ma, ci to nie je z toho, ze je hladna. Ja sa stravujem stale rovnako, jedine do caju som si pridavala med. Netusite co to mohlo sposobit?
aj moj maly si obcas aj pocas kojenia pokrici, robi to ked je nervozny a nema dobru naladicku. obas sa mi tiez stane, ze nechce papat prikrm. myslim, ze to chce len trpezlivost, hlavne ju nenut do papania, aby si jej to uplne neznechutila. ked mame taky den, ze nechce vela papkat, sem tam mu supnem aspon nieco napr.kusok brokolice, aby aspon nieco spapal.
@kristinka83 mne chvilu pri kojeni pomahalo spievanie (prsi prsi, kukulienka :D)... teraz to zas nepomaha, ale treba skusat a hlavne trpezlivost
môj má takmer rok a nepapá takže hlavne pevné nervy a nenútiť 😉
@kristinka83 ahoj mne sa to tiez parkrat stalo, len s tým rozdielom ze nam zubky nesli.jednoudcho nechcel tak som mu nedavala som mu dala prsnik..po par dnoch ho to preslo...
@kristinka83 moja ma 3 roky a este nikdy nezjedla cely jogurt. Ma len 7mes.nenut ju. Ak bude chciet da si.hladna neostane pokial kojis. Ponukaj ale nenut
moj nechcel papat asi dva mesiace,som musela saskovat ukazovat mu hracky , spievat.aby som odputala pozornost len tak vedel vypit vsetko mliecko ktore som mu odsavala 8 mesiacov a ak nechce papat tak mu zasa saskujem a pomaha to 🙂 zatial.
Tak do rana sa zobudila s riadnym mokrym kaslom, mozno ju uz skor bolelo hrdielko a preto nic nechce :(
trpezlivost