7 mesačná dcérka nechce príkrmy

lenkaklaudia
10. nov 2015

Ahojte prosím poraďte mi malú som začala prikrmovať keď mala 5 mesiacov moc jej to nechutilo no zjedla aspoň 2-3 lyžičky ale teraz má 7 mesiacov a nezje ani lyžičku stále chce len prsník. Neviem čo mam robiť. Ďakujem za každú radu.

lusyke
10. nov 2015

@lenkaklaudia Aj my sme mali taky problem. Zacala som prikrmovat na 6m, zjedla aspon cosi ale potom nechcela vobec. Mala som problem do nej cosi dostat. Postupne ju to preslo ale ani teraz nieje velky papkac..iba ked navarim nieco fakt jej oblubene. Aj teraz ked ma 2,5 roka sa obcas stane ze zje iba obed a inak si pyta iba mlieko (teraz jej uz davam plnotucne kravske mlieko). Neriesim to, lebo vidim ze pribera a je zdrava...kazdopadne nestresuj. Je este malinka a prve prikrmy su skor o zvykani na jedlo ako o vyzive. Mlieko je v jej jedalnicku na prvom mieste a este dlho bude. Ak nieje podvyzivena ta je to vporiadku. Kazde dieta zje tolko kolko potrebuje.

lenkaklaudia
autor
10. nov 2015

Ďakujem podvyživená nieje važi 6,8kg a dúfam že sa naučí. Našťastie mám dosť mlieka.

lusyke
10. nov 2015

@lenkaklaudia ozaj...spomenula som si ze ked mala nasa tak 7 mesiacov a nechcela jest tak raz u nas bola moja mama a od nej spapala celu misku prikrmu...az sa tak hltala 🙂 Pre nu to bola zmeta tak jej chutilo od starkej. Treba len skusat a nevzdavat sa. Na nasu platilo aj to ked sme jej pusili jej oblubenu Fihu a pri tom som ju krmila ked bola zamestana pozeranim...viem ze by niektori povedali ze to nieje spravne ale ked som do nej chcela nieco dostat tak to bola super pomoc. Na niektore deti plati divadielko.....skusaj....

lenkaklaudia
autor
10. nov 2015

na našu platilo keď išla reklama alebo tiež Fiha najnovšie ma lyžičku a dnes manžela napadlo vyskúšať striekačku a tu si brala sama a zjedla 60 ml ryžového príkrmu.