Holky, zacali sme ked mala 5 a pol mesiaca s prikrmom. do vtedy som ju dojcila a vsetko bolo ok. ale ako skusila uz nove chute odmieta moje mlieko. cez den si da niekedy raz niekedy zase vobec. iba v noci si potiahne viackrat. ale cez den aj ked jej stale ponukam nechce. preto ma prikrm na desiatu, obed a olovrant a sem tam na veceru kasu. ponukam aj umele mlieko ale ani to nechce, vyskusala som sunar, nutrilon aj babylove. co robit? prosim poradte ved mlieko je zaklad
@doubletgirl nerob si si tym starosti, proste jej to nechuti....je kopa takych deti. Aj moja mala sa sama odstavila po 7 mesiacoch, je to uplne prirodzene - mimochodom ;ani zvierata "nekoja" svoje mladata 2 roky, proste len dokym nezacnu jest normalnu stravu... No a moja dcera pije sunar, ale len rano po prebudeni, kym je este v postielke a cca 2 dcl, inak ho nechce pocas dna a ani vecer. Davam jej este k tomu kazdy den biely jogurt a na veceru mliecnu kasu, to vsetko su mliecne davky a je to dokopy viac nez dost. Aj detska lekarka mi povedala, ze neide ciste o mlieko, ale o mliecnu stravu.
Skus tie kase, deti ich maju radi - napr Hipp robi bez pridania cukru vacsinu mliecnych kasi a tiez biely jogurt, pozor aby nahodou neobsahoval modifikovany skrob (ale biele ho vacsinou nemaju)
Kamoske obaja synovia nechceli ziadne UM, vyskusala vsetky na trhu a nic, tak ficali na jogurtoch a su OK 🙂
nesuhlasim, ze to je uplne prirodzene! - v ZIADNOM PRIPADE to nie je prirodzene.
skontaktovala by som na tvojom mieste laktacnu poradkynu, myslim ze sa jedna o strajk a bolo by skoda prestat s kojenim.
btw - aj ked v noci pije, aj to je daco, aj z toho moze "prezit" - ale viem ze nie je to prijemne, kedze v noci by bolo lepsie si poriadne pospat.
ako pise majka1981, skontaktovala by som nejaku laktacnu poradkynu. kukni na www.mamila.sk. umele neponukaj,bola by skoda prestat kojit.
@anetkaadamko
@scheba
dakujem baby, snazim sa jej davat mliecne vyrobky a kase aby som to cez den nahradila. hadam to bude dobre 🙂
@doubletgirl s umelym nemam skusenosti, tak tu asi neporadim ☹
@doubletgirl v tomto pripade by som fakt zavolala laktacnej. 🙂 s um tiez nemam ziadnu skusenost.
@doubletgirl ahoj chcem sa opytat lebo mam rovnaký problem so 7 mesacnou dcerou nechce mi pit mlieko cez den.. zato v noci si to vynahradza.. UM nechce ani citit..ako ste to vyriesili?
@dinala tak nasa sa nakoniec dala na hipp UM a to pije este aj teraz. asi treba skusat viac znaciek UM