7 mesačná dcérka nechce mlieko

doubletgirl
27. máj 2013

Holky, zacali sme ked mala 5 a pol mesiaca s prikrmom. do vtedy som ju dojcila a vsetko bolo ok. ale ako skusila uz nove chute odmieta moje mlieko. cez den si da niekedy raz niekedy zase vobec. iba v noci si potiahne viackrat. ale cez den aj ked jej stale ponukam nechce. preto ma prikrm na desiatu, obed a olovrant a sem tam na veceru kasu. ponukam aj umele mlieko ale ani to nechce, vyskusala som sunar, nutrilon aj babylove. co robit? prosim poradte ved mlieko je zaklad

anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
scheba
27. máj 2013

@doubletgirl nerob si si tym starosti, proste jej to nechuti....je kopa takych deti. Aj moja mala sa sama odstavila po 7 mesiacoch, je to uplne prirodzene - mimochodom ;ani zvierata "nekoja" svoje mladata 2 roky, proste len dokym nezacnu jest normalnu stravu... No a moja dcera pije sunar, ale len rano po prebudeni, kym je este v postielke a cca 2 dcl, inak ho nechce pocas dna a ani vecer. Davam jej este k tomu kazdy den biely jogurt a na veceru mliecnu kasu, to vsetko su mliecne davky a je to dokopy viac nez dost. Aj detska lekarka mi povedala, ze neide ciste o mlieko, ale o mliecnu stravu.
Skus tie kase, deti ich maju radi - napr Hipp robi bez pridania cukru vacsinu mliecnych kasi a tiez biely jogurt, pozor aby nahodou neobsahoval modifikovany skrob (ale biele ho vacsinou nemaju)
Kamoske obaja synovia nechceli ziadne UM, vyskusala vsetky na trhu a nic, tak ficali na jogurtoch a su OK 🙂

majka1981
27. máj 2013

nesuhlasim, ze to je uplne prirodzene! - v ZIADNOM PRIPADE to nie je prirodzene.
skontaktovala by som na tvojom mieste laktacnu poradkynu, myslim ze sa jedna o strajk a bolo by skoda prestat s kojenim.
btw - aj ked v noci pije, aj to je daco, aj z toho moze "prezit" - ale viem ze nie je to prijemne, kedze v noci by bolo lepsie si poriadne pospat.

demonique
27. máj 2013

ako pise majka1981, skontaktovala by som nejaku laktacnu poradkynu. kukni na www.mamila.sk. umele neponukaj,bola by skoda prestat kojit.

doubletgirl
autor
27. máj 2013

@anetkaadamko
@scheba
dakujem baby, snazim sa jej davat mliecne vyrobky a kase aby som to cez den nahradila. hadam to bude dobre 🙂

doubletgirl
autor
27. máj 2013

@majka1981
@demonique
ked ja moc ani kojit uz nemozem. a sama sa aj odstavuje ale ked jej chcem dat umele nechce. neviem ako ju na to naucit

demonique
27. máj 2013

@doubletgirl s umelym nemam skusenosti, tak tu asi neporadim ☹

majka1981
27. máj 2013

@doubletgirl v tomto pripade by som fakt zavolala laktacnej. 🙂 s um tiez nemam ziadnu skusenost.

doubletgirl
autor
27. máj 2013

@majka1981
@demonique
tak dakujem aj tak 🙂 skusim teda zavolat 🙂

dinala
10. feb 2014

@doubletgirl ahoj chcem sa opytat lebo mam rovnaký problem so 7 mesacnou dcerou nechce mi pit mlieko cez den.. zato v noci si to vynahradza.. UM nechce ani citit..ako ste to vyriesili?

doubletgirl
autor
10. feb 2014

@dinala tak nasa sa nakoniec dala na hipp UM a to pije este aj teraz. asi treba skusat viac znaciek UM