Ahojte mame 7 mesiacov mala bola na 2 prikrmoch denne zrazu mi začala pietat obed úplne hocičo s olovrant pm problém nemá ale predovšetkým prska vyplýva. Jasne ze n idú zuby mame ich 7 a 8 ide ale nerozumiem trosku prečo olovrant áno a obed nie.
@viestta to robím ale už ma prepukla.doteraz mala najradšej zeleninovo mäsový prikrm teraz to pluje po mne olovrant ma sladký ovocný len zas nechcem aby aj na obed len ovocie jedla
@tatiana234 no áno, presne preto to nechce obed, lebo jej za chutilo ovocie. Nevadí, zatiaľ len objavuje chute, nemusí sa z toho najesť, ochutná, zapije mliekom.
@tatiana234 a dojcis, ci nie?
Nasi teda boli este dojceni, po 6 m sme az zacinali, jest poriadnejsie zacali okolo 9 mesiacov az. Nenutila som, ked nechceli, dala som mlieko. Ale neviem teda, ako s dietatom na UM.
Len to, ze deti maju rozne maniere pocas vyvinu a je to tazko, len Ta chcem povzbudit, ze ono je to obdobie a prejde.
@tatiana234 ty by si jedla co ti nechuti? Vsak zistila, ze su aj lepsie veci ako cuketa s masom, ktore nemaju ziadnu chut
@tatiana234 moja nechcela obed kvoli unave, zmenila som teda cas _ po spani
Lebo olovrant jej chuti a na obed nedostava nic take fajnove ako na olovrant. Daj jej lyzicu do ruky a nech sa patla s obedom, pomedzi to ju nakrm dalsou lyzicou