Dobry moja dcera ma 6 mesiacov uz skoro 3 tyzdne my nekce ani papat ani pit vsetko donej
Pchame nasilu .. uz som stobo zufala .. poradte my nieako budem rad
A som tu nova
@timea585 nasa starsia od cca 3mes.tiez mlieko odmietala ak vypila za den 50ml tak to bol vykon. Mlieko sme len vylievali. Odomna by bola pila ale mala som takmer nic. Takze cca 3mes.vyrastala na caji. Prospievala vsetko bolo ok tak som to dalej neriesila. Dieta vie co potrebuje.
/Pediatricka mi na to povedala ze nech dam ine mlieko. Vyskusali sme min.5dalsich ale jedno nemalo uspech. /
U nas to bolo takto. Dnes je z nej velka baba. 😊
Troll???
@stanulienkat včera som moju 15r dcéru hresila ze mala v dôležitom diktáte 2 chyby.
Som krútila hlavou ze ako mohla urobiť dve chyby 😄
Toto keby jej ukážem, ma zakope, že riešim 2 chyby a to teda bol mega diktat😁
@timea585 nevadi … ak je fit prospieva … bude to prechodne obdobie.
Viem ze to uz velaaa rokmi ale moja mamina ma sesternicu z madarska a ta od cca 3rokov do min.6 rokov /co si mamina pamata / jedla iba madarsku salamu. Nic ine cele dni. 🫣 Aj ked prisli sem do BA tak malej priniesli 1-2-…5 stangli a mala jedla len tu.
@stanulienkat ?...
@stanulienkat asi nie. Ale ano, je to sokujuce. Aj smutne. A takych je vela, co uz. Ja sa vzdy upokojujem tym, ze vela ludi ma aj nediagnostikovane rozne vady, a vela ludi nevie pisat na klavesnici.
@solange7 to by sa nemalo mnozit🙄
@stanulienkat no. 😀 Nechcem byt sprosta, ale vacsinou je to naopak. 😀
@timea585 ahoj, nechce piť mlieko tvoje či umelé? Môžu jej len ísť zúbky. Papať nejak extra nemusí, kým má mlieko, aspoň ja som to neriešila, zjedli 2 lyžičky a potom sa dotankovali mliekom na prsníku, dali si koľko mali chuť. Ak je ale na umelom a ani to nechce piť, išla by som sa radšej poradiť k doktorke. Naozaj to môžu byť len zúbky, ale aby to náhodou nebolo aj niečo iné. A aj ty budeš potom kľudnejšia, keď ti doktorka potvrdí, že všetko je ok.
@timea585 áno, lebo je to sladké a potom nie je dosť hladná. Chutí jej sladké, keď už je moc hladná, vypije aj um. Ale evidentne nie je dostatočne hladná na to, aby zjedla niečo iné 😁. A potom sú aj deti, ktoré môžu byť neviemako hladné, pokiaľ im nechutí, tak nezjedia. Máme v rodine 5 ročné dieťa, ktoré celé dni v škôlke nejedlo. Ráno doma raňajky a potom pokojne do štvrtej piatej hladné. 🤷
@timea585 ale ved si tu dostala rady, dokonca aj odo mňa.
Aj ten posledný koment odo mňa, je rada.
Čomu nechápeš?
Ci aké iné rady si čakala?
A mne sa všetko paci.. A neuveris najviac tvoja gramatika, tak žalostnu úroveň som ešte nevidela, teda nečítala... Načo používaš na mňa výkričníky? Dodať tvojej vete dôraz?
Co je to kcela?
V živote som to nepočula ani ze... Dali si radiiiiii ešte to aj zvýraznís.
23 rokov? Nie si tak dlho zo školy preč aby ti vyfucali základy gramatiky.
Skoda energie na teba🤦♀️
A hruskova výživa sa neponúka ako prikrm, je to sladké a to sa ponúka keď už dieťa pozná iné potraviny.
@timea585 kup si tu plastovú striekačku a striekaj jej do ust trošku mliecka. Ak ma cumel tak po streknuti daj cumel-az kym neprehltne..... a takto opakuj... Chce to trpezlivosť ale mne sa to osvedcilo
@timea585 my sme 4 súrodenci a všetci sme boli od 4 mesiaca len na príkrmoch nechceli sme piť mlieko. No a to nám ostalo doteraz. Mamina nám vravela že to bol horor stále kašičky vymýšľať 🙈 keď chcela aby sme vypili aspoň trochu mlieka musela spraviť kakao.
A pre tých ktorí by chceli kritizovať tak áno bola s nami u lekára a on tiež to mlieko do nás nenalial😅
Teraz sú v obchodoch aj mlieka v DM - ke také krabičkové všelijaké príchute majú vhodné od 6 mesiaca tuším.
Nekce🤔😒 to je co?
Smer detský pediater, nájsť príčinu prečo nepapa, možno zuby.. Vtedy detičky menej papaju.
Moje ako 6m napr nič nepili, boli iba kojene..caj vbc.. Ani fľašku nevedeli chytiť.