6 mesačný synček prestal papať

ivi85
29. aug 2018

Ahojte,ak mate prosim niekto skusenosti,poradte prosim.mam maleho synceka,6 mesiacov ale je predcasne narodeny o 3 mesiace skor.od malinka je na UM,krasne papkal a priberal,cca 1-1,2kg za mesiac.menili sme koli kakaniu a grckaniu mlieko,momentalne ma nutrilon vyse mesiaca,pekne ho papkal,kazde 2,5-3,5 hodky 130ml.pred dvomi tyzdnami sme zacali so zeleninkou,tu zatial ochutnava,par lyziciek spapa,par vypluje.ale pred tyzdnom mi prestal uplne akceptovat mlieko.den od dna menej a menej.posledne dni po tazkych bojoch do neho dostanem tak 300ml dokopy,ak vobec,on cez den keď nespí je spokojny a blaboce,plakat začne až ked ho chcem nakrmit.uz ani v spanku nechce,predtym za par minutiek zdlabol davku a spal dalej.akurat vecer sme mavali koliky,preslo to asi dva tyzdne bol klud a teraz posledne 3 dni zasa hrozne place vecer,nic nefunguje na utisenie,len sa vyplakat do unavy.nasa dr nic neriesi,vraj je to ok.ale uz nam aj schudol,za 2 dni 100g.mohla to spravit ta zeleninka alebo preco takato zmena?uz sme skusali vsetko a nic nefunguje.ihupanie,chodenie,spievanie,hracky,proste nic.prosim poradte mi ak viete.dak ujem

katka708
29. aug 2018

Asi ti moc neporadím ale možno ťa to ukludni. Máj syn čisto kojeny v 5 mesiaci začal odmietať prsník. V podstate zo dňa na deň. Chvíľu som si odstriekavala ale mlieka bolo menej a menej tak sme prešli úplne na UM. Do mesiaca odmietal aj to. Doslova som mu vytláča la z dudla mlieko priamo do úst aby vypil aspoň 60 ml 4/5x denne - 6 mesačný! Začala som s prikrmami. Ale tiež žiadna sláva. 2 lyžičky a dosť. Mlieko až za 2 hodiny. Priberal minimálne ale Dr neriešila. Vraj je zdravý a v norme. Ani len čistú vodu nechcel piť.
Všetko sa začalo postupne meniť keď začal chodiť (10m) a potom okolo roka som mu varila na cibulke /póriku mäso alebo ryžu. Viac mu chutilo, viac vybehal. Ešte stále je drobný a štíhly ale zje niekedy viac ako ja (ma 4r)
Možno aj tvoj ma také obdobie a za pár týždňov sa to zmení. Viem aké to je stresujúce.... Čo som sa ja na plakala ci nie je chorý alebo co s nim je keď nič nechce jesť. Celý môj deň sa točil okolo jeho jedenia... A zbytočne. Nijak som to moc neovplyvnila...

sinda11
30. aug 2018

Ahoj. Moja mala je narodena v 32tt. Tiez mi v pol roku zacala postupne odmietat mlieko. Teraz ma 10 mesiacov a mlieko zje len schovane v kasi,jogurtoch. Tiez som sa naplakala,nanervovala, ale ked nechce tak ta moze aj roztrhnut,nic s tym nespravis. Ja som zacala postupne prikrmovat, teraz papa 5xdenne. Jeto tazky boj