Ahojte,
prosim vas o pomoc,ak ste sa niektora stretli s takymto problemom.Moj 6mesacny syn odmieta pit UM.Musime prejst na krmenie z flase kvoli mojim zdravotnym problemom.v januari mam kontrolu,takze dovtedy musim maleho naucit na flasu.ked bol mensi,tak parkrat pil flase,a bolo to bez problemov.teraz?place,len co vidi,ze idem k nemu s flaskou.Vyskusali sme uz rozne znacky UM/rozne flase/rozne cumle,skusala som si odsat mliecko a tak mu ho dat,ale nic.Skusal ho nakrmit muz,ale vysledok rovnaky. ☹ proste uz 3.den neprijma ani vodicku ani mliecko ani prikrmy.neverim,ze nie je hladny,chudiatko.vcera som do neho dostala nasilu 120ml mlieka cez striekacku,ale co to je za cely den?Boli sme u lekarky,tak ta poradila len vydrzat.trochu sa obavam,aby nebol dehydrovany.Poradite mi,ako ste to zvladli s vasimi detickami-prechod na flasu a UM?
Dakujem za vsetky rady.
A aj ho skontrolovala,ci ho nieco netrapi v pusine?
Inak,moja sa chytila na flasu az v roku. Tiez skusali sme vselico, lebo som mala ist na 4dni do nemocnice.. Nenaucila sa,ale aspon papala prikrmy (kvoli tomu sa zacalo s kasou skor ako som chcela), no a tekutiny jej lyzickovali,no z toho ju zduvalo. Nastatsie ja som sa mohla vratit k dojceniu a v roku s akonecne chytila na 1typ cumlika a zacala pit vodicku. No UM az v 23.m akceptovala..
Skoda,ze musis odstavit,zelam vela sil,jedine trpezlivost a ponukat,po lyzickach,v malych davkach,hadam sa chyti. A skus mu vysvetlit,preco uz mliecko z didy nemoze-maminka je chora,mliecko nebude uz dobre,bolelo by ho brusko a nejak tak. Babatka su vnimavejsie,nez si myslime... Skus taku vaznu debatku s nim.
Drzte sa!,aby ste nemuseli riesit dehydrataciu..
Určite kontaktuj nejakú laktacnu poradkynu, ona ti poradí, niekedy dokonca lepšie ako lekári, tí majú občas mylné a zastarané názory na dojcenie a riešenie takýchto problémov... doporučujem stránku mammila.sk držím vám palce
Ahojky, zaujimalo by ma ako to dopadlo, lebo ja mam podobny problem...
Nám malá odmietala fľašu keď jej išli hodné rezáky, všetko len na lyžičke a mliečko z fľašky len keď zaspala sme vedeli do nej dostať.. 😒 Už sa prerezali a je to lepšie..
a čo lyžičkou?