Prosim vas mam problem neviem co robit. Mam maleho, ktory ma sest mesiacov a jeden tyzden a minuly vikend mal vyrozu tri dni mal teploty boli sme u lekarky a ta povedala, ze to bude len vyroza. Potom mu to preslo a cely sa vyhadzal aj to uz preslo ale nechce mi vobec jest mlieko. Davam Nutrilon 2 proste nijak ho nedonutim aby to zjedol. Vsetko mozne zje ale mlieko nie iba v noci ak sa nahodou zobudi. Mohli by ste mi nejako poradit? Dakujem moc
@lucka1407 ahoj nedavaj mu mlieko ak ho nechce moj tiez nepije mlieko uz dlho a nic mu nie je vyrad ho aspon na tyzden a potom ponukni znovu ale kazdopadne nenutit ho ja som nutila a bolo to strasne co potom nasledovalo ponukaj mu jedlo kazdu hodinu a pol vzdy nieco ine ja som davala kase kasa rano kasa vecer po ranajkach mal ovocie potom obed a poobede ked sa zobudil puding krupicu banan cisty rozok rozmixovana zelenina a pred spanim bola kasa
Skusim to tak lebo svokra mi radila ze ho mam nechat vyhladovat ze take styri pat hodin a potom mu dat ale ale ani to nepomohlo zacal plakat urobila som mu mlieko a dala som mu flasu a len reval tak som mu zamiesala vyzivy s marina keksami a bol spojojny dnes mal pribinacika vyzivu polievku teraz zjedol a zatial je dobre vecer mu dam nejaku zeleninu a pred spanim skusim tu kasu dakujem za radu 🙂
Co to ta siesta nemoc je ?
ahoj, tak šiestu nemoc mate za sebou, nezabudajte na tekutiny a skus male davky mlieka v ktorom bude detska kasa na riedko aby to vypil
Ja viem, že ma ukameňujete ale 6-mesačnému bábu Marína keksy a Pribináčik 😨 to sa proste zle číta...
Nie je mu nic z toho a piskoty mi nechce a chuti mu to 🙂 kazdeho nazor vyskusam teda kasu s mliekom no uvidim a co sa tyka keksov volakedy deti boli na hocicom odchovane a tu sme 😀
@lorela ale nie 😉. je to fakt trochu skoro-no ked su moje baby chore, som vdacna za kazdy zjedeny kusok, takze tiez davam aj to, co by som nemala, v tom lucku chapem🙂
@lucka1407 ak chces, aby pil mliecko, skus zmenit znacku. Sunar je oproti Nutrilonu ovela chutnejsi, mozno by mu sadol. a ak nie, tak treba chvilu vydrzat, pri chorobe vela deti mlieko odmieta.
@lucka1407 siesta nemoc sa to vola,pozri si na nete,....a preco ti doktorka nevysvetlila,ze co je to,hm???ak si jej nepovedala,ze sa mala vyhadzala tak jej to povedz,aby ti to poznacila do karty,....a aj moj jedol pribinacika a aj piskoty,....cize nic si z toho nerob,....viac bude takych,co by ta zozrali zato,ze si mu to dala,ale nedaj sa,..... 🙂
mne sa nepaci ze lekarky odporucaju Nutrilon s oboma detmi som mala s nimi problem ochutnaj mliecko ci chui tebe my sme na bebe a som nadmieru spokojna a ked mu prestalo chutit mliecko che prikrmy ale davaj iba primerane veku
ochutnaj Nutrilon ked to radia asi mau za to provizie lekari zmen na in znacku Beba je napriklad sladka to maju deticky rady a vravim to robi lebo chce prikrmy zeleninku , ovocie prcitaj si rady ako s prikrmami
a ja som davala ciste stavy napriklad jablkovu odstavis jablko a ma to vea C vitaminu a kazali mi to a na hematologii myslim ze to pomohlo este nebol chory a ma skoro rok
ma 6 mesiacov, to je super, moze uz papat aj ine veci. robi to kvoli chorobe (viem, ze uz je zdravy, ale este asi nie je na 100% ok), moja starsia to vzdy robila, ked bola chora. ako ti baby pisu, vysad na tyzden a potom skus znova. moja dcera este aj teraz, ked je chora odmieta uplne vsetko mliecne. ju mliecne nenormalne zahlienuje, tak viem, ze to robi vzdy z nejakeho dovodu. tiez aj tvoj maly ma na to nejaky dovod. inac dala by som mu urobit testy, ci nie je alergicky na mlieko, lebo vtedy zvyknu deti pocas choroby odmietat mlieko.
Mozno skusime zmenit znacku mlieka bebu sme ma na zaciatku a ta ho zapiekla tak tu som vyradila a sunar mi doktorka neodporucala lebo ze aj na ten su staznosti ze zapeka tak neviem v pondelok som s nim bola u lekarky s tym ze ma teploty a ona ze nevie z coho to ma a ked som jej v utorok volala ze je vyhadzany tak mi len povedala ze to sa nam len potvrdilo ze mal nejaku vyrozu ale ze nevie aku takze tak
Este som sa chcela spytat od coho moze mat zlty jayzk uz to pozorujem tusim treti den
@lucka1407 , no, ak mu davas sladke somariny ako pribinacik a marina keksy, tak sa necuduj, ze ti mlieko uz nechce. zachvilu ti zacne odmietat polievky a zeleninu, ak budes takto pokracovat 😖. 6 mesacne potrebuje najma mlieko, to bez debaty, ale kedze mu davas 'vsetko mozne', tak ho o to mlieko sama oberas. v 6.m. ma ist stale len o prikrmy, nie o nahradu mlieka..ale podla toho, co pises, ho stravujes ako rocne dieta, pribinak, vyziva, polievka, zelenina, kasa....a to v jeden den1! 😕. To je prilis vela na 6m. dieta. Tomu staci jeden prikrm na obed a nejake to ovocie (nie vyziva s keksami) a zvysok mlieko. Potom sa darmo cudujes, preco ti nechce mlieko.
tiez sme mali dni ked odmietala uplne mlieko a potom sa to casom zmenilo teraz ma 9 mesiacov a mlieko vypije len v noci a trochu rano....pokial nechce mlieko ako take davaj mu mliecne kase....ale nie tie sladke instantne ale ciste obilninove ....
Mila aliza tak velmi rada by som videla jak nasilu natlacis dietatu mlieko ked ho nechce fakt by som sa na to pozrela... volakedy davali od styroch mesiacov marina keksy a detom nic nebolo a povedz na ktoru rit su niektore vyzivy od styroch mesiacov ked tvrdis ze v siestich je to skoro?! Ty vies o tom prd kedze takyto problem si nemala ale mudrovat vies =) podla mna patris medzi mamicky ktore krmia deticky podla inernetu ...na tie mam svoj nazor ... potom tie deti aj tak vypadaju su stale chorlave a tak a ja som nepovedala ze nechce mi zeleninu tu zje uplne v pohode ale nie rozmixovanu ale len vydlickou roztlacenu a skusala som aj tak davat ze davku mlieka a trocha dokrmit a potom mi grcal asi tak nejak ... a ja mu nedavam vsetko v jeden den kasu zeleninu polievku to len dve davky som vynechavala mlieka ale teraz ked ho nechce tak mi dam to co mi zje neviem jak ho mam natlacit mliekom ked mu dam flasu a zacne revat lebo ho nechce ked mienis urazat a mudrovat aj ked si nemala takyto problem tak sa radsej nevyjadruj dakujem a ja mu dam to co mienim co mu chuti a z coho ho neboli brusko!!!
@lucka1407 urcite mu ho netlac na silu, skus mu vzdy ponuknut a ked nechce daj prikrm....alebo na par dni vysad mlieko ako take daj len tu kasu mliecnu popr. trochu jogurtu, trochu maska aby mala aj bielkoviny a o par dni skus opat mliecko ponuknut...deti maju take fazy ze mlieko odmietaju...
@lucka1407 mal tzv.siestu nemoc,....skus zmenit mlieko,alebo prejst na polotucne a trosilinku dochutit cukrom,...