Ahojte, maminky chcem sa s Vami poradiť. Mám 6 mesačnú dcérku. Od 3 mesiacov je na UM. Takže od 4 mesiaca som pomaličky jej skúšala dávať rôzne príkrmy. teda postupne zeleninku, ovocie. Zo začiatku samozrejme len 2-3 lyžičky ale postupne sme sa prepracovali k tomu že na desiatku zjedla nejaké ovocie a na obed sme dávali nejaké zeleninové pyré. po tom si vždy síce dala aj mliečko. ale teraz zhruba týždeň mi úplne odmieta zjesť či už zeleninku alebo mäsko, alebo kašičku na večer. Je čisto iba na mliečku ktorého momentálne vypije aj o 200 ml viac ako keď papala príkrmy. Problém je v tom že jej momentálne idú zúbky, nie je ani nejaká nepokojná, len mala redšiu stolicu a soplíky. chcem sa teda spýtať mali ste podobný problém, že Vám deti z ničoho nič prestali papať príkrmy, či už to súviselo so zúbkami alebo nie. a ak áno ako dlho trvalo také obdobie? Ja jej momentálne ani neskúšam dávať niečo papať okrem mliečka nechcem aby získala nejaký odpor k tomu že má jesť lyžičkou Lebo očividne jej teraz stačí len to mliečko. Budem vďačná za každú odpoveď
fuu toto som neriešila, keď im šli zuby stále papali príkrmy, najviac tie od sunaru
moja tiež prestala jesť, keď jej išli zuby, keď sa prerezali, už jedla ako predtým do nejakého 8 mesiaca, potom zrazu odmietla všetko pomixované, musela som jej dávať už kúsky jedla