sme po viroze a vysokych horuckach sme skoncili v nemocnici na infuziach vysledky boli v poriadku ale dcerka odmieta mliecko co mam robit mate stim niekto skusenosti alebo mal niekto rovnaky problem
Skus nejake bezlaktozove mlieko...po virózach byva docasna laktozova intolerancia dost casta a dieta instinktivne odmieta mlieko. To by bolo aj celkom ok, keby nemala len 6 mesiacov. Ak este nepapate prikrmy, ktorými by ste to obdobie nejak preklenuli, tak je to dost velky problem. Moja dcerka takto po viroze odmietala mlieko aj vsetky mliecne vyrobky, kase...ale ona mala uz 1,5 roka. Trvalo to asi mesiac, potom stacilo vymenit znacku mlieka - Nutrilon za Bebu a fungovala ako predtým...Neviem, ci dojcis, alebo je mala na UM...
@seahorse27 je na UM sunar complecx uz prikrmujeme cez den to tak riesim vyzivky polievocky a kasicku ktoru este spapa skusala som jej davat kvapky coli prev tie stiepia mliecnu bielkovinu ale aj tak odmieta mliecko
Ak papa príkrmy, tak to nejako vydržite. My sme potom pomaly začali mliečnymi kasami, dcérka si ju sama vybrala zo skrine a chodila za mnou s krabicou, kym som jej ju neurobila 😄 Pritom pred chorobou uz kase veľmi nechcela. Postupne aj mlieko zacala piť, ale ako som uz písala, museli sme zmeniť značku.
V akutnom štadiu infuzie stačia,netráp sa,jej organizmus vie čo robí.