Ahojte maminky moj 6 a pol.mes syn odmieta vsetky zeleninove prikrmy.Je prikrmovany od piateho mesiaca.Poledne dva tyzdne davame vyzivu na desiatu tu mi pekne spapa aj naveceru kasu.Zeleninu nespapa ani ked mu dam vlocky ,ryzu do toho.Predtym nemal problem pekne papal a teraz do neho dostanem nic, max.3 lyzicky.Ale ked mu do toho postruham jablcko alebo popucim banan tak to spapa.Myslite ze sa to napravi?
@vladka82 napravi,zatial mu to davaj tak,ako mu to vyhovuje. To vies,ponukla si sladsie,nez zeleninka. 🙂
V pohode..kamoskin maly nejedol ovocie,kym tam nedala banan a obediky zas kym tam nebol kalerab alebo karfiol. A teraz zje vsetko,casom to prestal vyzadovat.
Ja som zas musela mojej davat ovocie do zeleninoveho prikrmu,lebo ta mi zas odmietala ovocie. Aj to nie vzdy zjedla..desiate u nas viac neboli ako boli.. Takze som len ponukala,skusala.. Najviac jej nechutili jablko. Doteraz ho nemusi ale pokrok je,ze aspon par kuskov obcas zje. A to uz ma 2,9r.coskoro. Skor mi zje brokolicu,karfiol,ci daky citrus..
Takze klud. 🙂