Ahojte maminy.Idem si k vam po radu.Mam 5 rocneho syna,doteraz ziadne problemy so stravou sme nemali.Zjedol vsetko.Ale uz asi tyzden nechce prehltat.Natlaci do ust a zuje,zuje a nechce prehltnut.Ked mu poviem aby prehltol,rozplace sa a povie ze to este nama poriadne pozute a zase len zuje.a potom to ide vyplut do wc.Ale vravi ze ho nic neboli,tak neviem ci iba vymysla alebo naozaj ma nejaky problem.Ak to neprejde samozrejme pojdem k lekarke.Nemate skusenosti s niecim takymto?dakujem
No tak s týmto mal problém môj synovec, nevedeli sme zistiť prečo si stále všetko nazuje do líc a nechce prehltnúť. Aj môj syn to robil ale nebolo to až takéto zlé. Až nakoniec som so synovcom bola v kine a na hamburger a tam mi medzi rečou povedal že také mäsko má rád lebo sa nemusí žuť 😀 . Takže chlapci naši zatati za stolom aj 2hod. pýtame sa ich či im to nechutí , či to nechcú zapiť, či nechcú prestávku....a oni že nic a zuju a zuju a zuju a 1 hodina a 2 hodina a sedia a zuju.... strašné 😀 Tak som so synom začala robiť jedálniček a povedal že chce makucke mäsko a tak som ho také robila až sa rozpadavalo a aj sestra to tak začala robiť a šup chlapci jedia. Stále som sa ho pýtala co by chcel jesť a robila som veľa mletého mäsa a namiesto bravčovych reznov, kuracie a ostatné som robila v tlakovom hrnci.
V tomto veku sa uz detom mozu kyvkat mliecniaky, nasa ani zut a kusat nechcela, aby ju to nezabolelo a zubok nevypadol.... tiez by som skusila patrat, ci to nieje tym, ak mu maksie a tekutejsie veci nevadia.
@zuzigo moze ho boliet hrdlo, mat zvacsenu mandlu, polypy, mozu mu ist 6ky stolicky... ale ano ak ti to nevie inak vysvetlit, chodte k lekarovi...