Ahojte, maly ma 5 mesiacov a tyzden az dva zacal pri jedeni strasne plakat. Sme na um...flasku aj mlieko stale to iste...nase jedenie: raz dvakrat si potiahne a spusti strasny plac tak ho musim ponosit, ukludnit a zase mu ponuknem..zas to iste, navyse sa s tym este aj zacne drhnut a stale dokola jeden glg plac drhnutie a zase plac...uz som z toho na nervy...mam pocit akoby zabudol jest...takto donho "tlacim" pol hodinu aby aspon trochu zjedol...netusite cim by to mohlo byt? Mohlo mu zrazu prestat chutit mlieko?
Ahoj
@bonnie29 my sme mali toto iste s malým vymenila som Dudle na fľašiach za viac dierkove nepomohlo, potom aj samotné fľaše za anti kolikove nepomohlo a nakoniec som zistila ze mu vadila poloha v ktorej papal držala som ho na rukách ako keby sa kojil a to sa mu nepáčilo bolo mu teplo mal vždy spotenu hlavičku nam sa osvedčila poloha ze som ho držala na rukách otočené ho tvárou odomna ako keď sa pestuje aby videl okolo a musela som stat pri tom a musel mať úplne ticho postupne to prestalo teraz ma 10 mesiacov a pije mlieko tak ze sedí opreti o vankúš a ja mu držím fľašu a aj on si ju pri drža. Skus po skúšať polohy možno to tiež bude v tom.
@glorikarebeka davam taky slaby cajik ale castejsie len cistu vodu ale ani to mi nechce pit...to pre zmenu vypluva a namiesto tahania fuka do flase...nad zubami som rozmyslala ale na dasienkach ziadne zmeny ani opuch ani cervene
@bonnie29 skus tak ako som písala u nás bol základ ze sa sním muselo stať všetci čo má videli krútili hlavou ze ako co toto. Ale keď som si s ním sadla tak rev a potom videli ze ozaj potrebuje aby sa s ním stalo pri jedení. No žiadna sranda nepatrí medzi tie mini detičky tak som mala co držať. Ale časom to prešlo teraz zase bojujeme s normálnym jedením náročný je jedak je. Pri prvom synovi som nič také neriešila spával všetko čo som mu dala ale toto krpate ešte sa mu len farba nepozdáva a ani ústa neotvorí.
Mne tiez takto zacala plakat a tak isto bol problem v polohe. Tiez som ju mala na rukach a ked som ju polozila na rovne, tak zase zacala pekne papat. Takze lezime vedla seba, flasku jej drzim a je spokojna 🙂
@bonnie29 mozno mu pojdu zubky a vtedy detom nechuti,cajik davas?