5 mesačné dieťa "štrajkuje" pri jedení

bonnie29
21. sep 2016

Ahojte, maly ma 5 mesiacov a tyzden az dva zacal pri jedeni strasne plakat. Sme na um...flasku aj mlieko stale to iste...nase jedenie: raz dvakrat si potiahne a spusti strasny plac tak ho musim ponosit, ukludnit a zase mu ponuknem..zas to iste, navyse sa s tym este aj zacne drhnut a stale dokola jeden glg plac drhnutie a zase plac...uz som z toho na nervy...mam pocit akoby zabudol jest...takto donho "tlacim" pol hodinu aby aspon trochu zjedol...netusite cim by to mohlo byt? Mohlo mu zrazu prestat chutit mlieko?

glorikarebeka
21. sep 2016

@bonnie29 mozno mu pojdu zubky a vtedy detom nechuti,cajik davas?

fiviasebi
21. sep 2016

Ahoj
@bonnie29 my sme mali toto iste s malým vymenila som Dudle na fľašiach za viac dierkove nepomohlo, potom aj samotné fľaše za anti kolikove nepomohlo a nakoniec som zistila ze mu vadila poloha v ktorej papal držala som ho na rukách ako keby sa kojil a to sa mu nepáčilo bolo mu teplo mal vždy spotenu hlavičku nam sa osvedčila poloha ze som ho držala na rukách otočené ho tvárou odomna ako keď sa pestuje aby videl okolo a musela som stat pri tom a musel mať úplne ticho postupne to prestalo teraz ma 10 mesiacov a pije mlieko tak ze sedí opreti o vankúš a ja mu držím fľašu a aj on si ju pri drža. Skus po skúšať polohy možno to tiež bude v tom.

bonnie29
autor
21. sep 2016

@glorikarebeka davam taky slaby cajik ale castejsie len cistu vodu ale ani to mi nechce pit...to pre zmenu vypluva a namiesto tahania fuka do flase...nad zubami som rozmyslala ale na dasienkach ziadne zmeny ani opuch ani cervene

bonnie29
autor
21. sep 2016

@fiviasebi veru aj to som uz skusila...lebo s polohy ako pri kojeni sa mi zacal akoby tahat hlavou dopredu...tak som dala do autosedacky, na vankus vselijako ale zatial to nejak nepomaha:(

fiviasebi
21. sep 2016

@bonnie29 skus tak ako som písala u nás bol základ ze sa sním muselo stať všetci čo má videli krútili hlavou ze ako co toto. Ale keď som si s ním sadla tak rev a potom videli ze ozaj potrebuje aby sa s ním stalo pri jedení. No žiadna sranda nepatrí medzi tie mini detičky tak som mala co držať. Ale časom to prešlo teraz zase bojujeme s normálnym jedením náročný je jedak je. Pri prvom synovi som nič také neriešila spával všetko čo som mu dala ale toto krpate ešte sa mu len farba nepozdáva a ani ústa neotvorí.

mickao
21. sep 2016

@bonnie29 ja by som prave nad tou dierkou porozmyslala. Mne robil moj maly to iste. Potom som prisla na to, ze mu uz cez tu malu dierku tecie malo mliecka. Tak som mu spravila do cumla vacsiu a ako keby utalo. Spokojne tahal a tieklo mu kolko potreboval. Vyskusaj.

dominikamay
21. sep 2016

Mne tiez takto zacala plakat a tak isto bol problem v polohe. Tiez som ju mala na rukach a ked som ju polozila na rovne, tak zase zacala pekne papat. Takze lezime vedla seba, flasku jej drzim a je spokojna 🙂