5-mesačná nepije vodu

dominima
Včera o 18:33

Ahojte, nemali ste niektorá maminka problém že vaše dieťa odmietalo piť vodu, čaj, čokoľvek čo sa jej snažím dať napiť.. samozrejme čo môže v 5 mesiacoch. Už som zúfalá že sa nepotrebuje napiť. Dáke tipy, rady, nápady..

ukgirls
Včera o 18:38

tekutinu ma v mlieku-ak kojis alebo umele mlieko plus ak zacinas prikrm aj tam.. moja tiez nikdy nepila caje a vodu ...ale mala dost vody z polievok a prikrmov

snowflakenel
Včera o 18:39

Ani moja nechcela cajik ani vodu. Cez,leto mala pol roka a pocas tych najvacsich horucav nechcela nic okrem mlieka. Bola na UM. Teraz,ma.10 mesiacov a tiez,nechce vodu ani caj. Kupila.som flasku srkalku,,vyskusala iny cumel, inu flasku,,trenovaci pohar......dnes trosku vypila.vody asi 30,ml......tvoja je este,malicka. Neskor to pojde., kojis, ci je na UM?

paulina291
Včera o 18:39

A malú stále často kojíš/ dávaš UM? Môj tiež nechcel, teraz sa to lepší, má 9m. Laicky si myslím, že to pri 5m dieťati vôbec nemusíš riešiť. Vodu jej ešte netreba. Toľko mamičiek ešte ani nezačalo s príkrmami a tým pádom je dieťa iba o mlieku a vodu mu netreba.
Môj 9m stale vypije minimum vody ale tekutiny prijíma pomocou môjho mliečka, vypije ho dosť.

anavixy
Včera o 18:46

Jasne, nijako ju nedonutis a ak pije mlieko dostatocne plus bude mat vodove prikrmy, polievky, tak ani nutit nemusis. Ponukaj, ona sa rozpije. Moje dieta mozno do 10m nechcelo pit vodu, teraz ma 3r a pije uplne dostatocne, nic ine ako vodu nikdy neochutnala.

lucia13022023

Môj bol na um a z vody sa dovracal. Začal ju piť presne v 12m. Neviek co sa stalo, od vtedy ju pije 🤷🏻‍♀️

jaskolka

Tekutiny sú aj v UM,ak dojčis,tak aj v tom mlieku, zároveň ak začneš prikrmovanie,tak aj polievky, výživy, ovocie,to všetko obsahuje tekutiny

dominima
autor
Včera o 19:17

@snowflakenel ahoj, na UM zabudla som napísať🙂

dominima
autor
Včera o 19:17

@lucia13022023 aj moja.. má reflux a všetko riedke ide hneď von.

dominima
autor
Včera o 19:18

@anavixy ďakujem za radu. Prikrmujem a robím jej to vždy redšie aby mala aspoň z toho vodu. Snáď sa to rozbehne časom.

dominima
autor
Včera o 19:20

@paulina291 my sme na UM plus prikrmy 🙂 každý deň jej nukam vodu, čajík ale tvári sa kyslo. Niekedy mala deň keď mi vypila pol fľaše ale teraz vôbec nechce.

ivangeline
Včera o 19:35

30tky vonku davno nie sú. Vyrastie a napije sa