5 mesačná nechce papať

miriam7979
1. jan 2021

Ahojte baby uz som bezradna moja 5 mesacna dcerka je len na umelom mlieku a uz od vianoc sa trapime z jedenim spapa mi za 24h cca300-400ml max a to hlavne v noci cez den kazde 3 hod po 30ml papa ako hroza vobec nechce...caj pije to ano ale um.mlieko vobec...prikrmy su este slabota😬nasla som jej pred 3 dnami prerezany prvy zubok spodny a uz sa jej tlaci aj ten vedla toho len nejak nejde🙄co moze byt problem? Alebo popripadne nejake rady ako ju donutit alebo tak lebo s muzom sme z nej uplne uz nestastny..ani gely na zubky nezaberaju...uz som skusila aj cipku od bolesti a to iste nepomohlo🤦‍♀️dakujem za kazdu radu😊🙏

pribinak
1. jan 2021

Ty si tu už dnes písala, že? 5 mesačná kľudne prežije na mlieku. Keď prejdu zúbky znova začne papať.

miriam7979
autor
1. jan 2021

Ano...Ale ona nepije praveze um. mlieko velmi malicko jak som pisala max 300-400ml za den a prikrm 4 lyzicky...😬neviem dostat do nej mlieko ani nic uz vyse 2 tyzdnov poriadne
@pribinak

pribinak
1. jan 2021

@miriam7979 ja neviem, ale podľa mna to až tak malo nie je. Zrus ten čaj. Dávaj len vodu

miriam7979
autor
1. jan 2021

@pribinak skusim, no za den po 30ml mlieka sa my zda malo kazde 4 hod🙄 a predtyn pila 700ml za den ..vaha jej stoji...😬

pribinak
1. jan 2021

@miriam7979 však ale idu jej zuby. A potom už tak prudko priberať nebude.

brrrrrciatko
1. jan 2021

@miriam7979 zrusila by som caj.

zuzap33
1. jan 2021

@brrrrrciatko presne tak

matiska15
30. jún 2023

Ahoj lrepac ja viem, ze je to strasne davno. Ale mam ten isty problem. Odmieta mi mlieko. Prikrmy echce. Vodu nepije. Som zufala. Vypije tak v polispanku mozno 400ml denne.
Zuby sa mi nezdaju. Dr neriesi. Lebo je vesela kaka cika spi.

Prosim ta pamatas si ako to dopadlo u Vas ?????