Ahojte baby uz som bezradna moja 5 mesacna dcerka je len na umelom mlieku a uz od vianoc sa trapime z jedenim spapa mi za 24h cca300-400ml max a to hlavne v noci cez den kazde 3 hod po 30ml papa ako hroza vobec nechce...caj pije to ano ale um.mlieko vobec...prikrmy su este slabota😬nasla som jej pred 3 dnami prerezany prvy zubok spodny a uz sa jej tlaci aj ten vedla toho len nejak nejde🙄co moze byt problem? Alebo popripadne nejake rady ako ju donutit alebo tak lebo s muzom sme z nej uplne uz nestastny..ani gely na zubky nezaberaju...uz som skusila aj cipku od bolesti a to iste nepomohlo🤦♀️dakujem za kazdu radu😊🙏
Ano...Ale ona nepije praveze um. mlieko velmi malicko jak som pisala max 300-400ml za den a prikrm 4 lyzicky...😬neviem dostat do nej mlieko ani nic uz vyse 2 tyzdnov poriadne
@pribinak
@miriam7979 ja neviem, ale podľa mna to až tak malo nie je. Zrus ten čaj. Dávaj len vodu
@pribinak skusim, no za den po 30ml mlieka sa my zda malo kazde 4 hod🙄 a predtyn pila 700ml za den ..vaha jej stoji...😬
@miriam7979 však ale idu jej zuby. A potom už tak prudko priberať nebude.
@miriam7979 zrusila by som caj.
@brrrrrciatko presne tak
Ahoj lrepac ja viem, ze je to strasne davno. Ale mam ten isty problem. Odmieta mi mlieko. Prikrmy echce. Vodu nepije. Som zufala. Vypije tak v polispanku mozno 400ml denne.
Zuby sa mi nezdaju. Dr neriesi. Lebo je vesela kaka cika spi.
Prosim ta pamatas si ako to dopadlo u Vas ?????
Ty si tu už dnes písala, že? 5 mesačná kľudne prežije na mlieku. Keď prejdu zúbky znova začne papať.