5 mesačná dcérka odmieta jesť. Poradíte mi?

rianahrozna
4. mar 2016

Ahojte prosím o radu.moja malá už mesiac odmieta jesť.je na um.mlieku to úplne odmieta vypije 30 ml a už nechce.prešli sme už aj na prikrmi zje tak 10 liziciek a už nechce.doktorka jej spravila všetky možné vyšetrenia a všetko má v poriadku.vraj ju musím niak oklamať aby jedla.už fakt som zúfalá už neviem čo jej mám dať keď ani mlieko,mrkvu,zemiak,kasicky a iné prikrmi odmieta.na váhe pribera slabo.prosím o niaku radu.ďakujem

janinah
4. mar 2016

zmeň UM

8291
4. mar 2016

Presne ako ti povedala doktorka,musiš si nájsť systém ako naňu.mne malá zplne sekla s mliekom v 4.mesici.takmer mesiac sme ležali v nemocnici,nič nezistili,zacalo sa s príkrmami a veru to nebola ziadna sláva.Mlieko jej v nemocnici menili 3x,prisladzovali,robili lahšiu koncentraciu a vôbec mlieko nezobrala.pustili nas domov ,lebo čo by sme tam robili.bola aj sondovaná ale to prednosta zrušil,ze zdravé dieťa somdu nebude mať a hotovo.teraz ma 19.mesiacov a bojujeme s papanim stále,ked sme prišli z nemocky,tak mliekom som ju dolievala v noci v spanku,lebo len vtedy ho vypila,cez deň vôbec,no a cez den prikrmy,uplne riedke,puding riedky som jej varievala,naše a jednoducho ako mi aj lekari povedali,vy ste matka vy musite nájsť systém ako ju nakŕmiť.