4-mesačné bábo odmieta jesť

11. aug 2023

Dobrý deň. Syn (4 mes) prestala som ho kojiť lebo mi začal z ničoho nič odmietať prsník tak sme prešli na UM. No teraz už ani umele mlieko nechce a neviem čo mám robiť malý mi nespí stále len plače nechce ani cumlik nič, zo začiatku najprv odmietal a potom normalne chytil flašku ale teraz ani v noci mi nechytil flašu a nepije. Lekár moj má dovolenku tak neviem či mám letieť na pohotovosť alebo čo mam robiť. Prosím máte niekto skúsenosť?

gabym
11. aug 2023

Môj má teraz tiež také obdobie, že oveľa ale fakt že oveľa menej vypije ako zvykol. Má 6m

denuss
11. aug 2023

nemoze byt chory? ak by ho bolelo hrdielko, nieco v ustach (premnozene kvasinky napr.), tak moze odmietat papat, ak mu to drazdi, boli.. do ust si mu pozerala? nemoze mat pripadne zapchu?

iritka
11. aug 2023

Zubky nejdu?

denuss
11. aug 2023

kolko to odmietanie uz trva?vodu si da?

blaazi
11. aug 2023

Moja to mala 4 dni, uz skoro necikala, chytali sme sa na pohotovost. Potom z hodiny na hodinu preslo, neskor vysli zubky. Podla mna sa zacali hybat v kosti. Bolo to trapenie, skusala som aspon po lyzickach krmit.

suzy2508
11. aug 2023

Môže to byť dojčenský štrajk. Môj mal v 7tt a potom presne v 4.mesiaci. Tam treba len vydržať, ponúkať, potom ich to prejde. Škoda, že ťa niekto nenasmeroval, možno si aj zbytočne prešla na umelé mlieko. Pokiaľ máš však pochybnosti o zdravotnom stave, je na mieste ísť s malým k lekárovi a uistiť sa, že ho netrápi nič iné.

clarae
11. aug 2023

Tiez sme to zazili okolo 3m a potom 5m …deticky zevraj mavaju v tom obdoby strajk..mozu sa zubky posuvat v dasienkach…vratila by som sa ku kojeniu a castejsie ponukat ..a nepije lepsie v noci? U nas to tak bolo, cez den sa nechcel niekedy ani prisat trvalo to tak zo 5 dni, ale ponukala som mu castejsie.

clarae
11. aug 2023

Ale ak necika urcite to riesit, nas mal plienky mokre.

autor
11. aug 2023

Má to už 3-4 dni. Čajik pije normálne, aj ciká včera mi dokonca aj kakal 2 krát. Na jazyku má taký biely povlak ale to mal aj pred tým. Mňa napadlo aj že či mu nemože mlieko nesedieť ale že by mu začalo robiť neplechu až po mesiaci?

bessdonna
15. aug 2023

Ma z toho cajika aj preplneny zaludok, preto zacal odmietat prsnik. V tomto veku popri dojceni caj nepotrebuje z flase. Ked tak vodu po lyzickach ked je teplo. Skusila by som to tak, ze vodu po lyzickach, potom mliecko v izbe po tme, biely sum, mozno aj zaspinka pri tom. Zlepsi sa to urcite