4,5 ročné dieťa nechce jesť. Čo robiť?

sisagrellova
5. mar 2012

Mam 4,5 rocneho synceka. Nechce mi jedavat a trva to uz dost dlho,stacia mu 3 lyzicky a uz nevladze. Ma len 15kg a je malinky,vyzera skor na 3 roky. Doktorka mi vravela ze mu mam davat Nutrolim B vraj podopruje travenie a zvysuje chut do jesla. Mate niektora mamicka skusenost s tmto liecikom?? Som uz zufala :( Skusala som hocico,,,joggurty tie by vedel jest od rana do rana ale normalne jedlo ani za svet. V poslednej dobe mi roby aj to,ze je a napne ho a tu trosku co spapal vyzvracia :( dakujem za rady ....

nibiru
5. mar 2012

ja som to kupila ako probiotika no nic moc teda ti poviem stoji to cca 6€ zarobis to s vodou a nechas v chladnicke vydrzi ti to cca tyzden ak to davkujes ako je napisane na krabicke min.2x deene ....ja som to kupovala koli tvrdej stolici,vobec som nezaznamenaala ze by malej chutilo jest stale ju nahanam s jedlom,vzdy po uziti mala strasne zlty moc uplne v tej farbe ako bol sirup a stolicu mala stale tvrdu takze ja ho uz nikdy nekupim.že odpovedať iba raz.

martinka17
5. mar 2012

ja to svojmu nejedákovi dávam, vždy to zaberie! Je to dobré probiotikum, jednoducho rozpustíš na lyžičke vody a vypije, nám fakt pomohlo už niekoľko krát.Nie je to zázrak,nebude jesť ako malý obžera ale vždy sa vyditeľne zlepší jedenie, keď to berie,aj teraz bral ATB a nasadila som toto, nesklamalo 😉 . Okrem toho chuď do jedla podporuje Colostrum a tiež B-komplex 😉 Ale kúp si tabletky,nie sirup. Stačí jedna denne.
http://www.lekaren-nonstop.sk/tovar/1913582-nut...

sisaha
5. mar 2012

ja som pouzivala a pouzivam sirup. stoji cca 4 eura a vydrzi tyzden. Robievam to tak, ze vyuzivame flasku a dame si 2 tyzdne pokoj, potom znova. Pisu uzivat 2x denne, nam staci raz a chut do jedla sa zvysila. dokonca pribrala za 4 mesiace 1,20 kg, co predtym mesacny prirastok na vahe bol cca 120g. Nema sa vsak po zarobeni drzat v chladnicke, ale v izbovej teplote. U nas zabera a odporucam.