Neviete kde sa dá zohnať 3dl sklenená flaška? akosi nám 240ml už nestačí, nedá sa v nej zarobiť 240ml vody + nutrilon, lebo sa to už nedá rozmiešať, tak potrebujeme väčšiu. Ale s takým tým širokým hrdlom
sue, no rada používam sklenené, lebo sa dobre chladí voda alebo naopak zohrieva, hneď cítiš, ako je mlieko teplé a príde mi tak čistejšia, lepšie sa umýva.
Aha, no skús tam...
Kili, asi ta sklamem, robila som so ZP, ale 300 ml flasku a sklenenu som teda v ponuke u nikoho nenasla. Skus 250 ml flasku ta ma este asi 20 ml rezervu, a to by Ti malo stacit, aj ked Ti Nutrilon vytlaci vodu vyssie.
ja mám z DM tiež ale má len 270 ml, neviem či stačí, nie je sklenená, je nanej senzor teploty či je teplota OK, horuce alebo studené a má membrány proti prehltaniu vzduchu. ideálna k doktorke, na cesty a pod.
v sobotu som kúpila v dráčiku fľašku chicco, má 350ml+je aj cca1,5cm rezerva. je síce umelá, no som rada, že som niečo väčšie ako klasika pre môjho papkáčika zohnala 😀
http://www.chicco.sk/chicco.php/produkt/Dojcens...
má aj regulovateľný prietok, no zatiaľ som ju neodskúšala, tak neviem posúdiť...
hmm, a to ako to, že to nevyrábajú 😠 , však deti bežne jedia viac ako 250ml, môj 6kilový hádam neprekonal všetkých 😀
killi, ja mám ten problém už dávnejšie, malý pije bežne 240voda+8odmeriek nutrilonu, zarábala som v 2fľašiach,lebo v 1mi prášok ostal natlačený v cumli 😀
tak tú máme, len v menšom, ale pre Adamka, jemu zatiaľ stačí tá 250ml. Ale pre Samka máme chicco so širokým hrdlom.
divné, že na tej stránke sú len flašky z ušším hrdlom 😕
kili, neviem, neporadím....ja som bola rada, že som našla čokoľvek objemovo väčšie, lebo som sa dlho nahľadala 😕
kili, tvoj 6 kilový je dobrý papkáč 😕 , ale to je dobre 😉 , lebo môj 8,5 kilový niekedy nevypije ani 120 ml 😕 , aspoň ušetríme 😀 😀 😀
domi, no keby to na niečo bolo, on to len zje, ale nič si s toho neuloží 😀
tak to nie je bohviečo, ja som myslela, že ukladá... 😀 😀 😀 , ale hlavne, že je ok 😉
domi, to by nemal 6kg, keby ukladal 😀
ja som zohnala v babetkove velku 360 ml flasku ale len umelu 😒
kili,
ak by ti bola vhodná aj umelá tak skús avent, oni majú tie vačšie flaše a majú široké hrdlo. Sklanenú takú veľmu som nevidela.
Kili, potrebuješ len sklenenú? 300ml som videla v DM drogerii, ale teraz si už nepamätám či boli aj sklenené...