Moj maly ma 3 roky, a v poslednej dobe ma take obdobie ze malo co zje ak z obeda tak pat lyzic, jogurt ,jablko, gulocky s mliekom, chlebik so sunku, ale to musi byt aby njeco zjedol, ale caje na litre by pil bez cukru
@dzarika bežná vec u takých malych deti. Hlavne netreba nútiť lebo to bude len horšie.
Úplne normálne dieťa. A zje ti toho dosť. Môj nechcel ani toľko. Len mlieko s grankom. Ráno, obed večera. Konečne zase je všetko. Trvalo to asi 3 mesiace.
@vyrovnanaosoba ďakujem velmi pekne, pomohla ste mi,lebo uz som bola z toho zufala ze preco zrazu ked doteraz vsetko pekne spapal a zrazu bum takto
Dobry prosimvas aj moj trojročny chlapček vobec ňíč nechce jest už som zufala rano vipije čaj nechce žiadne jedlo jedine čo zje je kuraci rezen ale tomu nemožem davat každi deň inak žiadne jedlo ňič javas prosim jatu čitam žesu tu take detičky čo nechcu papat že ako dlho to trva alebo prečo nechce jrst skoro každi druchi deň sme u dohtorky ale ňič mu neje je zdravi len je chudokrni a malo železo može tobiť aj stoho
@dzarika ... a co robis,ked nezje?