Ahojte, neskoro som si všimla, ze moja dcéra 3 ročná jedla banán, ktorý bol pokazeny vnútri. Co to môže byt na ňom? Co jej môže byť? A co jej mam dat?
Nič mu neni
Hned by som na pohotovost utekala 😬
Ale nie, ty si nikdy taky banan nejedla? Ved mu nic nie je
@janulik2008 nebol hnedý, nemal na sebe ani kúsok hnedého. Najskôr som si myslela, ze je zamrznutý alebo co, ale keď som sa pozrela bližšie vyzeralo to ako nejaké škvrny na ňom vnútri.
@janulik2008 keby bol na vrhu hnedý, tak pochopím, ale toto bolo čisto vnútri, s takým som sa ešte nestretla.
Je to ok. Niekedy banan takto "nedokonale" dozrieva. Netreba hned panikarit. Nie je to skodlive...
Pokiaľ dieťa neskonzumuje saponát, špendlík či sklo, tak nie je dôvod na paniku.
Toto nie je prezrety banan!
Chapem ta, tiez by som to nejedla. Myslim, ze ide o nejaky druh choroby plodov. Ale nemyslim si, ze by z toho nieco dieta malo. Zvys davku probiotik na dva, tri dni.
aj mojim ratolestiam sa stalo podobné, ale naštastie nemali žiadne dôsledky. môj malý Janko(14,5 mesiacov) spapkal trošku plesnivú mrkvu. zvýšila som dávku vitamínov a naordnovala som mu diétku na 15 hodín. srdečne si želám, aby sa malému polepšilo. sme v tom spolu 🙂
autorka, primiešaj jej kúsok surového strúhaného cesnaku do jedla, cesnak je prírodné atb.
Niekedy sa zamýšľam nad tým,ako som mohla prežiť a dožiť sa 39tky,keď ako krpatá som "kradla" uvarené zemiaky v paráku zmiešané so šrotom, ktoré dávala starká prasiatkam 🤭😁
@zuzanita1609 tiež sme kadečo v detstve pojedli a nikto nič neriešil 😁
@zuzanita1609 aj my sme to robili a ešte sme vyjedali uvarené a na drobno nakrájané vajíčko, ktoré bolo zarobené so šrotom a žihľavou pre malé morky. Ja ako decko som u babky vyjedala psovi z misky slíže z polievky a potom sme sa spolu so psom hrávali v popole.... bože, to boli časy🥰🥰🥰
@maja249 tú vôňu si pamätám doteraz,malé húsatá v ohrádke a nasekaná žihľava s vajíčkom 🤤😄. Pre mňa vôňa detstva a dlho som to už ozaj necítila,ale pamätám si ju,ach 😊.
Nie je pokazený,ale prezretý. Do bábovky ako stvorený.