Prosim poradte mi, mame 3mesacneho drobca a nechce papat, je na UM babylove PRE1, na toto sme presli z Nutrilonu HA1 a asi 2 dni papal Sunar 1.ked sme presli na babylove 1 tak zacal jest krasne,ale hned nato ochorel a zase nic nepapa,stolicu ma zltu, ale trochu redsiu,co sa tyka choroby tak ma hlieny a kasle,ma na to aj sirup.To ze teraz neje pripisujem chorobe.Moze to byt? alebo mam opat skusit zmenit mlieko?dakujem za rady
@petuskaa suhlasim s
@zivika ked je maly chori tiez mu nechuti jest a je velmi malo....problemy s jedenim treba riesit ked je dieta zdrave (teda ak by stale pretrvavalo ze nechce papat) a neviem presne tiez ako myslis ze nechce papat...mne napr maly nepapal podla tabuliek ake su uvedene na obaloch, proste sa zastavil u jednej davky a stacilo mu to....
@petuskaa nie je dobre takemu malickemu dietatu stale menit mlieko, ved si chudatko ani nestihne zvyknut na jedno, hned mu das druhe...pocas choroby mu nenut mliecko, nechaj nech spapa, kolko chce...len dbaj na to, aby mal dostatok tekutin, takze mu davaj aspon vodu...ani dospeli nemaju chut na jedlo, ked su chori, dietatko na chorobu reaguje tak isto nechutenstvom...