3 mesačného syna napína z UM

lalia333
23. nov 2019

Mamičky poraďte te mi čo mam robit moj 3-mesačný synčeka napina na zvracanie od UMliečka od čoho to môže byť mala už niektora aj z vas niečo podobné Ďakujem za odpoveď

zontik
23. nov 2019

@lalia333 ahoj.ja som mala druhé dieťa také vyberave😁 UM som snáď vyskúšala všetky, ktoré boli na trhu, nie, radšej bol hladný, ale fľaše sa mi nechytil. Tak keď už bolo treba, dávala som mu tie kaše od Sunar, Hami, sú od narodenia..Mala som ale šťastie, že sa mi darilo kojiť až do dvoch rokov, a malý nebol nejaký jedák, tak sme to obaja prežili..a keď som teda nebola k dispozícii, papal kašičku.ale samozrejme, bol stále malinký, drobunky, teraz má 5 rokov a biednych 16kg.ale inak mu nič nechýba, športovo veľmi zdatný 😁 ak nemáš inú možnosť, možno by som skúsila kozie mlieko, aj keď ma tu niektoré za to zatratia😜

nika82
23. nov 2019

kase byvaju az od 4 mesiacov

lalia333
autor
23. nov 2019

@nika82 len ešte mi mame len 3-mesiace

zontik
23. nov 2019

@lalia333 a svoje mlieko vôbec nemáš? A skúšala si aj Sunar klasický? Veľa mojich známych tiež mali taký problém, a na Sunar sa to bábo chytilo, a ešte ti ho aj dr. môže predpísať

lalia333
autor
23. nov 2019

@zontik žiaľ už nekojim . A Sunar som ešte neskusala

vmatuscinova
23. nov 2019

@lalia333 pribera? Inak je spokojny? Neni placlivy? Brusko netrapi? Odmietat mozu detiky aj ked im zke travi mlieko, byva to uz aj pri takychto drobcoch, moze byt reakcia na laktozu alebo bkm ak nesedi zidne normalne mlieko - treba riesit s pedinou ci nie su jne dprievodne javy - bolest bruska, krv ci hlien v stolici, ci stolica pravidelna, ci spi ok pripadne kozny vysyp alebo zvracanie

lalia333
autor
23. nov 2019

@vmatuscinova pekne pribera. Je spokojný . Nieje placlivy a ani neboli bruško

lalia333
autor
23. nov 2019

@lalia333
@vmatuscinova stolica je pravidelná všetko je dobré

vmatuscinova
23. nov 2019

@lalia333 a nevypije moc? Davate odgrgnut? Napina ho pocas pitia ci po?

lalia333
autor
23. nov 2019

@vmatuscinova ano davam odgrgnut. Napina počas pitia

vmatuscinova
23. nov 2019

@lalia333 a netecie mu len rychlo? Ma malicku dierku aby pomaly tahal? Skuste cumlik 1+ max to by malo ist tazsie. Pripadne na viac x grgnut a zas ponuknut

lalia333
autor
23. nov 2019

@vmatuscinova ma 2-to je od dvoch mesiacom cumel na fľašku a netecie rychlo pomali ide

adriannasvk
23. nov 2019

Mozno reflux,ak sa mu mliecko vracia moze ho napinat.

vmatuscinova
24. nov 2019

@lalia333 tak potom ozaj skor na reflux to vyzera, skuste pogooglit rady a polohovanie dietatka no hlvne sa da um zahustit nutritonom - volnopredajne v lekarni. Eventualne su antirefluxne mliecka, pozrite sa ci aj vyribca Vasho um ma v portfoliu, vzdy je lepsie zostat pri 1 znacke ak dieta neboli brusko, kaka a prospieva. Z nutritonu zvykne zapekat tak uvidite, este tusim nejaky sirup davaju maminky, popytajte sa pediny na poradni. Podla tazkosti mozte ist na gastro no cakacky byvaju dlhe, aj niekolko mesiacov. Reflux je bezny jav u deti, postupne vymizne, takze max predpisu um, drzim palce