3-mesačná odmieta papať mliečko

8. sep 2022

Prosim uz neviem na koho sa obratit. Doktorka nechce nic riesit.
Mam 3 mesacnu dceru s obrovskym problemom s vyzivou. Absolutne odmieta papat mliecko. Pije beba comfort 1. Na jedno krmenie kazdych 4-5 hodin vypije 20 ml. A aj to ide s nej prudom von . Ine mlieka jej robia zle. Ako moze vobec zit pri takejto davke pre predcasniatka. Vdaka. Vobec nepocituje hlad. Nakoljo si papanie vobec nepita. Kebyze jej nedam tak nepapa aj pol dna.

kristinawe
8. sep 2022

Toto by som riešila už s nemocnicou. Známa tak bols s dcérou v nemocnici a dali ich tam pekne dokopy. Ak nechce pediatricka nič riešiť, určite by som ju vymenila, ak je taká možnosť.

hilda08
8. sep 2022

Ako to ze doktorka to nechce riesit? Ved to nemôže priberať na váhe nic….asi treba zmeniť doktorku v prvom rads

bloger
8. sep 2022

Sestra mala tiež takýto problém s malou. Jediné čo nevyzvracia je bezlaktozové mlieko. Z mlieka deti zvyknú vracať. Može mal ale nepríklad alergiu na laktozu. Doktorka by to mala určite riešiť. Jedine doktorku fakt vymeniť.

anjelicek26
8. sep 2022

Toto je na hospitalizaciu... pozriet hrtan, zaludok, skontrolovat savy reflex, reflux, funkcnost zaludka... mozu tam byt rozne zuzenia, anomalie, problem zo zveracom... moj mlieko neznasal od narodenia (laktozova intolerancia), od 4 mesiacov (uprimne - od 3,5 mesiaca) bol na prikrmoch a pil mlieko len v noci uz nasilu), od 8-9m uz ani hlt mlieka a to uz nikdy v zivote... nehovorim, ze je to vas pripad, ale niekde problem bude, takze smer nemocnica...

marci77
8. sep 2022

len doktorka sa da vymenit minimalne po pol roku
takze najskor po pol roku od registracie k tejto pediatricke, bude mozny prestup inde

ak nema pediatricka zaujem to riesit, urcite ste mohli aspon poskusat rozne tie dojcenske mlieka (sa mi zda, ze napr. znacka HIPP ma aj bezlaktozove...... ak to bolo na lekarsky predpis v minulosti sa za to neplatilo, ak si dobre spominam, osobnu skusenost nemam)

na vasom mieste by som isla na pohotovost do nemocky, mozno budete mat stastie a lekari zistia, kde je problem
vela stastia 🍀
drzte sa❤

anjelicek26
8. sep 2022

Do nemocnice papier nepotrebujes, pojdes vecer na urgentny prijem s podozrenim na dehydrataciu dietata... a tam uz vysvetlis problem...neverim, ze vas niekto s tak malym babom a tymto otoci domov.

marci77
8. sep 2022

@anjelicek26
ano, tiez by som to tak urobila ako radi anjelicek26

marci77
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sojorez
8. sep 2022

Suhlas s @anjelicek26 . Uz v zaciatkoch problemu mala dat pediatra vymenny listok na gastro. Teraz by som sla na urgent.

nikpa
8. sep 2022

Pri takomto prijme nemôže prosperovať ani priberať. Neviem prečo obvodná nič nerieši ale ty ako matka musíš, takže zober dieťa inému lekárovi alebo do nemocnice ako ti tu radia. A nenechaj sa odbyt, pokiaľ vidíš, ze dieťa naozaj neprosperuje a nechce jesť tak to rieš, si jeho matka a si za neho zodpovedná.