2-ročný vypľúva požuté ovocie

vahcaac
11. jan 2024

Robili to aj vaše deti? Ako ste im zaraďovali do jedálnička ovocie tak, aby ho po požutí nevypluli? On nezje žiadne ovocie :D dám mu jablko a rozhryzie ho celé a iba nachádzam jablka po celom dome potom 😀

anjelicek26
11. jan 2024

Nie toto nerobil ani jeden... Ak mu das pokrajane jablko na kocky, robi to tiez? To by som asi radsej davala lyzicou ovocne pyre, ako taketo plutie 🙄

jj298
11. jan 2024

@vahcaac ano robi to aj moj ale ma rok. Aj kamoskin 1,5r. Vacsinou si nacoe plnu pusu a vypluje. Ale aj to vyplute niekedy poje.

nika23t
11. jan 2024

@vahcaac áno, moja dvojročná toto robí. S jablkom, uhorkou, paradajkou... Ale vypluje do koša alebo na tanier 😊 Upozorním zakazdnym, ale netrápim sa tym. Vyrastú z toho.

vahcaac
autor
11. jan 2024

On vždy všetko zjedol a posledné dva mesiace toto robí 🙂 Ďakujem za rady.

Aj keď mu to pokrájam to robí 🙂

cookie29
11. jan 2024

Ano robili to. Aj to patri k objavovaniu. Ale teda u nas sa je v jedalni pri stole. Nie po celom dome. Takze ak vypluje tak na stol, neviem si predstavit, ze by som dieta nechala behat s jedlom po chalupe.

vahcaac
autor
11. jan 2024

@cookie29 s jablkom 🙂 nie so sviečkovou v miske

cookie29
12. jan 2024

@vahcaac no podla toho co pises Ti aj jablko narobi bordel 🙂
Ale vazne, patri to k "vychove" nie je to mozno najlepsie slovo, ale proste naucit dieta, ze k jedlu si treba sadnut, vychutnat ho atd... nejest "popri" a uz vobec s jedlom nebehat, ale ja som v tomto smere aj poznamenana, pretoze poznam rodinu kde sa 2 rocne dieta udusilo prave jablkom.

vahcaac
autor
12. jan 2024

@cookie29 ďakujem za radu, máš nakoniec pravdu, že asi treba čo najskôr dávať hranice aj čo sa týka stolovania