Ahojte, baby mali ste niektoré takýto problém?
Môj malý bol jedák, pôžitkár 😅 by som povedala, ale sťahovali sme sa a zrovna mi strážila malého teta a išli na ihrisko. Padol s lavičky a udrel si hlavu na betóne.. večer vracal celkom dosť. Boli sme na pohotovosti -hospitalizovany 2 dni na Kramároch. Otras mozgu sa nepotvrdil, funguje ako má. Len čo sa u neho prejavili silné príznaky vzdoru. Niečo nechce jačí, kým nie je po jeho a druhá vec čo teda chcem riešiť je že mi prestal jesť veci ktoré boli pre neho štandard. Napr. aj obyčajný rožok zjedol na počkanie a teraz mi ho vypluva lebo nechce kusat. Alebo aj zemiaky. Začal byť hrozne vyberavy. A nie je to tak že by nejedol lapsicku, jogurt, take zje kedykolvek aj drobne bobulove ovocie, papriku. Len neviem ci u neho nastal nejaky blok alebo čo. Má 2.5 roka.
Ak by bola z vás aj niektorá lekárka, stretli ste sa s takýmto?
Ďakujem za odpovede ❤️
@kaarolinaa no toto je také prelomové obdobie, obdobie vzdoru, hnevu, keď sa bude chcieť malý prejaviť úplne inak ako doteraz. Veľmi zábavné obdobie 🥴
Ach jaj, typicke hladanie vinnika... Ty si vazne myslis, ze pad Z lavicky ma taketo nasledky? Skus si nieco pozriet o obdobi vzdoru, terrible two ci potravinovej neophobii...
No moja skusa ta pekne akorat tak. Neboj sa ked bude hladny zje 😉
@cookie29 nehladam vinníka, hladam mozne podobne spravanie inych deti a pristup rodicov k tomu. Pad na zem s tým nemá nic spolocne nie som blba, to som si vyvodila aj sama, nakolko to bol asi nakoniec upal len, skor to vidím v psychike toho dietata ci nemá strach kedze vracal vela, pripadne mu to nesposobil pobyt v nemocnici, resp. aj stahovanie a hladam riesenie ako k tomu pristupovať. Ak chcete do niekoho len rypať prosím najdite si niekoho ineho. Dakujem!
@kaarolinaa nerypem, ale tak to skutocnie znie, ved si to po sebe precitajte.
A este raz, pozrite si nieco o obdobi vzdoru, terrible two ci potravinovej neophobii...
Moj ma 2r a 2 mesiace a uz mesiac sa rovnako trapime😂 a nikde nepadol na hlavu. Tiez obrovsky pozitkar, vsetko spapal a teraz by len suchy rozok alebo natrety smotanovou natierkou, a ovocie. Nic ine🫣😭 ale beriem to tak, ze snad je to len zasa nejake obdobie