Ahojte prosím vás poraďte ak sa dá. Som v tom sama alebo máme tu podobne prípady? Keď sme začali s príkrmami krásne všetko papala ešte aj pýtala naviac. Ale ako sa prešlo na nemixovanu stravu odvtedy utrpenie máme kŕmenie. Neskoro začala jesť nemixovane nedalo sa nijak ju na to naučiť okolo 1.5 roka myslím. Teraz ma 2.5 a zje veľmi maličké porcie nepriberá veľmi a máme problém so žutím. Hodinu ju krmim malíčku porciu cestovín drží v ústach občas žuje. Je na toto nejaký “zlepšovák” alebo chce to čas? A poprosím rady nie poučovanie .. ďakujem
Asi to ešte nevie moje deti tiež dlho nechceli len mixované ja by som začala opäť milovať alebo len pretlačiť lyžičkou a vermi všetky deti sa naučili časom netráp ju kľudne jej pomilu a uvidíš bude ona aj ty spokojna
Ahoj napis mi súkromnú správu mame podobný problem
Nie ste v tom sami. Synator je rovnaky pripad. V septembri ma 3 roky. Od prvych prikrmov to bola bieda, dlho som mu aj mixovala, asi do 10mes. Potom sa zrazu rozpapal ani kusky mäsa mu nevadili 🙂 Na ranajky obzuval chlieb s maslom ci rozok. Po roku s ranajkami ci vecerami utalo a ostalo to do dnes. Zje max. uhorku alebo ten tenky kabanos z Lidla 🙊 parky, chlieb vo vajci alebo opeceny a potrety s maslom. Aj to nie vzdy. Do 2,5r bezproblemov jedol obedy. Kremove polievky so zemiakom a pod. Akekolvek mäsko s akoukolvek zeleninou a drobna cestovina ci ryza. No uz aj to je cca pol roka poväcsinou boj. Doslova to do neho tlacim ocami. Namiesto obeda si pyta mlieko, melon ci zmrzlinku 🤷♀️ Semtam ale prekvapi a obed pekne zje. Od septembra ide do skolky. Mozno sa to zmeni. Davam mu BeVitko alebo sirup od Pediakid na podporu chuti do jedla. No nemam pocit, ze by mu rastol apetit.