2,5-ročná slečna nič nezje

ajaxik123
4. nov 2024

Ahojte mamicky. Prosím vas o radu. Mame doma 2,5 rocnu slecnu. Asi 3 tyzdne trva,ze nechce papať. Posledne dni mam ale pocit ze nepapa nic... Vodu pije, dve piskotky, dve lyzicky jogurtu, striedku zo sucheho rozteka... Davam uz dva dni vit.B, a kupila som aj floraliv... Zatial ziadna zmena.. uz som zufala. Je slabucka, bez nalady, energie. Dr vysetrila moč, ziatial ok, a v stredu este ostatné ako stolica a brusko, výter...dvakrat jednodnova teplota v priebehu týždňa. Stretli ste sa niektorá s tym? Poradite mi nieco? Ďakujem

colsami
4. nov 2024

Vysetrenie krvi?

patka06
4. nov 2024

Nie je anemická? Daj skontrolovať hladinu železa v krvi
Chuť do jedla podporuje vitamín B12 - ale výsledok je vidieť až po dlhšej dobe

biglovemom
4. nov 2024

Ked je slaba nemala by ist do nemocnice ? Na infuzie? ☹️ ja by som sla nech tam ju kompletne pozru

janage
4. nov 2024

2 dní je málo, aby preparáty zabrali. Jabĺčko s mrkvickou alebo banán by spájala? Zúbky sú v pohode?

belllinka
4. nov 2024

Krmis ju alebo nechavas jest samu?

ajaxik123
autor
4. nov 2024

@janage bananik kusok, jablcko s mrkvičkou vyskúšam... Ďakujem

ajaxik123
autor
4. nov 2024

@belllinka skusam vsetko. Doteraz jedla sama, vyjedala rucickami z taniera. Teraz odmieta...😭

ajaxik123
autor
4. nov 2024

@colsami sme objednane ..

ajaxik123
autor
4. nov 2024

@biglovemom ked aspon troška spapa, tak je to dobre... Len musime bojovať a nukat stale čosi

belllinka
4. nov 2024

@ajaxik123 krmenie pri telke, pri hre, tiez nic?

skeblicka777
4. nov 2024

Netlačia sa jej tie posledné stoličky, akurát to riešim doma. Jeden deň zje pomaly aj mňa, druhý deň odmieta takmer všetko a u nás sa tlačia obidve naraz