19 mesačný synček nechce jesť

1_cukricek
27. feb 2013

ahojte, môj 19 mesačný synček nechce papať varenú stravu. Celý deň by cuckal iba moje mliečko, no to už tiež pomaličky nemám. Skúšala som mu dať Nutrilon nechcel ho. Kúpila som mu Nutrilon vanilkovy ani ten nechce. Poradte mi prosím, už s neviem rady. Ďakujem

hradnapani
27. feb 2013

@1_cukricek keby si skusila dat do tej stravy aj trochu tvojho mlieka? u nas to zaberalo, ale to mal 9 mesiacov, nie 19...

1_cukricek
autor
27. feb 2013

praveze on nechce ani ochutnat co ma na tanieriku. neviem ci nieco v lekarni si vypitat na chut do jedla uz som zufala

renata5
27. feb 2013

ja trosku nechapem ked chce iba mlieko a nechce varenu stravu co cely den papa::?????chlebik sunka syrecek,rajcinku k tomu alebo jogurty maslovy croasant polievku zeleninkovu nic take??

hradnapani
27. feb 2013

@1_cukricek to akoze uz tolko mesiacov nechce ani len ochutnat varenu stravu? tvrdohlavec... Myslim, ze kvapky nepomozu, treba vyskusat kadejake finty... pekne naaranzovat zeleninku a cestoviny a podobne... kadejake tvaricky, zvieratka z toho povyrabat a tak. aspon na zaciatok...

1_cukricek
autor
27. feb 2013

@renata5 spapa mi chlebik ale iba suchy ked mu dam s masielkom alebo syrik zahodi mi ho nazem ovocie pekne papa polievocky lubi ale tie uz tiez moc nechce stale by len mlieko este ze ten cajik mu niekedy ponuknem ze si da namiesto mlieka ale nie vzdy neviem uz ako mam ist naneho ani ochutnat nechce bojujem snim tak dlho ze skoro vzdy skonci jedlo nazemi

1_cukricek
autor
27. feb 2013

@hradnapani ale on krasne papal vsetko polievocky, spagety, cestoviny, chlebik s masielkom, so syrikom len tento mesiac zacal stym ze neche, a dava mi najavo ze mliecko je lepsie ako varena strava

hradnapani
27. feb 2013

@1_cukricek to si mala hned napisat 🙂 No, ja som sice za dlhdobe dojcenie, ale v tomto pripade by som uz nepolavila... proste by som mliecko namiesto obeda nedala. Myslim, ze takemuto velkemu dietatu sa to uz da vysvetlit. Pokial nie je chory alebo sa mu netlacia nejake zuby, tak by som bud trvala na tej strave alebo nech aj trochu pohladuje. Alebo mlieko az vtedy, ked (trochu) spapa z obeda. Pokial by mu nieco bolo (choroba, zuby...), tak by som mlieko dala.

luba41
27. feb 2013

Dcéra má 2r a 3mes. a do 2 rokov to bolo skoro také isté ako u vás 😉 Potom sa to zlepšilo. Síce ani teraz nie je veľký jedák, ale je zdravá, šikovná a jedenie už neriešim...
@1_cukricek

1_cukricek
autor
27. feb 2013

@hradnapani
davam mu uz mlieko len rano a vecer lenze on si stale pita mlieko racej nebude jest

1_cukricek
autor
27. feb 2013

@luba41 a ako si to vyriesila s mlieckom?

hradnapani
27. feb 2013

@1_cukricek tak aj u nas prebehol strajk v jedeni (mal asi rok a pol), ked nechcel, zbalila som obed, ponukla o dve,tri hodiny neskor... ked si nedal ani vtedy, tak az do vecernej kase nedostal nic... do tyzdna bolo po strajku. Aj mne sa sapal po tricku, ze chce mlieko, ale nedala som. Deti sa nevyhladuju natolko, aby sa im nieco stalo. Keby sme boli iba na mlieku, tak by mi tam visel stale, lebo mu to nestacilo na dlhsie obdobie sa zasytit... a mna to uz strasne vycerpavalo, takze teraz uz len pred spanim je mlieko.

luba41
27. feb 2013

@1_cukricek no u nás sa "cucá" doteraz niekolkokrát za deň, aj v noci ešte...Nejako mi to nevadí.. 😉

1_cukricek
autor
27. feb 2013

@hradnapani dakujem skusim to tak urobit dufam ze to zaberie aj nam 🙂

hradnapani
27. feb 2013

@1_cukricek prajem vela trpezlivosti a kludne nervy, hlavne pokoj 🙂

1_cukricek
autor
27. feb 2013

@hradnapani dakujem velmi pekne

1_cukricek
autor
28. feb 2013

@hradnapani
ahoj. dneska mi maly spapal rozok s masielkom a na veceru spapal dva taniere polievky. Kupila som mu umele mliecko Hami aj to mu chutilo. Urobila som to tak, ked nechcel obed odlozila som ho a dala mu za hodinku. Dakujem za pomoc

hradnapani
28. feb 2013

@1_cukricek 🙂 🙂 🙂 niet za co. Nech mu to len vydrzi 😵

renatka100
28. feb 2013

Treba urcite zrusit kojenie v tomto veku je to uz iba zataz pre teba a nech si hovori kto chce co chce. Pre dieta to ma efekt iba do pol roka. Umele mlieko mu nedavaj to je tiez svinstvo. Neboj sa ked bude hladny co bude tak zacne jest aj normalne veci. To je ludsky pud.

anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz