19 mesačný syn odmieta chlieb aj pečivo

katkapal86
28. nov 2013

Mamicky ma niektora taky isty problem? Co davate svojmu drobcovi jest ked nechce pecivo? Najradsej ma ovsenu kasu s mliekom, ale to sa mi uz nechce aj na ranajky aj na veceru varit. Poradite nejake recepty? Dakujem

katy1979
28. nov 2013

Zemiaky, zemiakova kasa, ryza na tom sme ficali my. Zeleninka, syr k tomu a bola vecera. A jednohubky obcas zabrali

hameeda
28. nov 2013

@katkapal86 : no moja mala má 14 mesiacov, chlieb síce miluje, ale dávam jej normálne všetko praženicu na masle urobenú, kuracie parky, šunky, syry, ona síce zasa nechce sladké, ale chlapcom som robila aj krupicovú kašu, biely jogurt....tak v rýchlosti mi nenapadne čo všetko, ale moje deti jedia všetko zaradom,,aha no ešte konflexy, to aj malá ľúbi, alebo piškotky s mliečkom...

hameeda
28. nov 2013

@katkapal86 : to ako som myslela raňajky a večera, obed normálne všetko ako my

sluci
28. nov 2013

no nám tiež malý pečivo nejedol... dali sme syr, zeleninu, vajíčka a aj pomazánky jedol samostatne, nenútila som, postupne ako nás videl sa na pečivo naučil sám :D

salome_82
28. nov 2013

Môžeš skúsiť kašu z kukuričnej krupice, zo pšeničnej krupice, pšeno alebo ryžu rozvariť na kašu. Všetky sú chutné s ovocím, odskúšané na dcérke 🙂 Tiež môžeš vyskúšať špaldu či pohánku, na tie sa ja ešte len chystám, takže neviem ako chutia. No a potom instantné kaše. Viem, že to nie je úplná výhra tieto instantné kaše, ale raz za čas na zmenu sú fajn 🙂

katkapal86
autor
28. nov 2013

Dakujem mamicky, ja ho tiez nenutim ked nechce, ale pecivo je najpraktickejsie na ranajky a veceru. Instantne kase som skusala, tie tiez ani za svet nechce, tak ako krupicu, len ta jeho oblubena ovsena kasa. Obed tie spapa to co my, ranajky vobec, lebo dost mlieka pije este v noci (keby som mu mlieko nedala, tak od toho placu spadne dom), cize stravovaci rezim ma posunuty kedze ranajky vynechava - ma to ako keby noc 🙂 Zlate dieta nie? 🙂 Lubim ho tak ci tak, tak azda sa aj ten stravovaci rezim casom napravi. Este raz dakujem za Vase postrehy.

brnka
28. nov 2013

moj frci na ranajky takmer vylucne na jogurtoch s musli

sirinka
28. nov 2013

@katkapal86 bud rada, pecivo hned z rana zatazi creva a travenie, ponukni mu cerstve ovocie, zeleninku...

anjelicek26
28. nov 2013

@katkapal86 - ved müsli mas milion druhov na ranajky, pokrajas cerstve ovocie do toho a mas kazdy raz nieco ineho... rovnako to mozes zalievat jogurtovym alebo rastlinnym mliekom, vzdy to bude nieco noveho.

milota164
30. nov 2013

my robime na ranajky vacsinou psenovu kasu s ovocim

bronia13
30. nov 2013

no moji su uz dost starsi a dostat do nich nejaky chleeba je preobelm neviem preco, lebo ja a mm ho zboznujeme inac zedia vsetko.....