Prosím, viete niekto poradiť? Mám 18 mesačného syna, minulý týždeň ho trápili vysoké teploty, boli sme u lekárky a všetko bolo ok. Žiaden kašeľ, nádcha, krv aj moč v poriadku. Teploty po štyroch dňoch ustúpili, trošku začal pokašliavať, ale aj to prešlo, ale malý prestal papať. Pije iba materské mliečko, stále pýta vodu a čajík. Neviem do neho dostať pár dní žiadnu stravu. Máte niektorá takúto skúsenosť? Ako to riešiť? Pred tým bol malý dobrý jedák a všetko bolo mňam.
l
@veriiii lekárka povedala, že ide o virózu, teploty našťastie pominuli a ušká boli tiež v poriadku. kašu nedá do úst a ani s výživou som nepochodila.
@julliana72 tak potom je to nieco docastne, aspon ze chce mliecko a cajik, lepsie akoby nechcel nic☹ daj tomu este zopar dni,ale ak by ti zacal chudnut, tak skoc k dr skor..
tak tak, suhlas s
@veriiii - zatial ho nechaj tak, tie teploty bola zataz pre neho, on sa este rozpapa.... hlavne ze si pyta mliecko a pit...
a ak by to pretrvavalo dlhsie, zavolaj doktorke, ale ten tyzden - dva mizerneho papania mavam aj ja s mladsim - inak je to vyborny jedak, ale ked ide na neho choroba, alebo je tesne po nej - tak mam problem do neho dostat stvrtku krajicka chleba za cely den a obed, vecera - to proste odignoruje.... ale vypyta si mlieko a toho vypije vyrazne viac ako standardne -- takze ak to trva tyzden - tyzden a pol, neriesim... a doteraz som to vlastne ani nikdy riesit nepotrebovala, potom sa spamatal a uz papal normalne zatial vzdy 🙂
my sme mali tiež zápal priedušiek kašeľ a tak nemali sme teploty a kým sme sa z toho dostali tak malý veľmi štajkoval v papaní.trvalo to 3týž.už som bola zúfala,ale už je to za nami.myslím,že je ešte z tej choroby unavený a nechce sa mu hlavne nech má tekutiny. 🙂
@julliana72 mozno ho boli hrdielko alebo uska,tie mu vysetrili?ked len tekute chce?a z coho mal tie vysoke teploty?nechce ani tekute kase alebo detsku vyzivu?a teploty sa uz neopakovali?