Ahojte baby chcem sa popytat o rady, moj 16mesacny syn bol dobre jedak od malicka ale posledne tri tyzdne, nechce moc jest, idu mu ocne zubky tak asi preto, jedine co popapa su kupovane vyzivy aj masovozeleninove aj ovocne, tak aspon nieco akurat neviem ci to je v pohode stale mu davat kupovane, ale som rada ze aspon to zje, nejake typy alebo rady ci je to ok by pomohli.
dakujem
Ahojte ja mam dcerku ktora mi od malicka malo papa , skor sa aj narodila predcasne , sposobil mi to bacil ale pohoda ked sa narodila mala len 2500g a teraz ma asi 9 kil malo mi papka cez den tiez mi to ide na zlost ale co mam robit , aspon nieco spapka esteze v noci mi vypije mliecko umele , tak 120 a 150 na dvakrat , cez den tiez 120ml.no a varene polievky huste ma rada to spapa jak ma chut mesko vobec vymyslam jej ale odmieta mi som rada ze chclebik papa na veceru alebo polievku ma rada aj ovocie ...ranajky niekedy ma problem ale desiata jej ide , aspon tak som rozpisala ake tiez mame problemi pozeram ze niesme same
@legatka ja mam presne ten isty problem, moja tiez krasne vzdy papala a teraz posledne tyzdne nic, iba jogurt a chrumky, pripadne chlebik, ale kedze mame trosku problem s lepkom tak jej ho nedavam, dufam, ze to prejde, preto jej davam aj 2-3jogurty, nech aspon nieco zje, ved to nebude naveky, no hlavne nech neostane hladna