16-mesačné dieta odmieta stravu

katarina092
20. dec 2024

Ahojte mamicky
Prosim Vas mate skusenosti s dietatom ktore odmieta takmer komplet stravu pocas celeho dna?? Moja dcerka ma chripku, teplotu uz len zvysenu, hrozne kasle je na antibiotikach.. okrem kojenia odmieta cokolvek okrem paradajok a bananu, zjedla dnes jeden medovnik.. asi je to zo zubov, stale si dava ruky na jednu stranu do ust, ale bojim sa o nu, je v podstate len mlieko… strasne vyvadza aj pri podavani antibiotik, a sirupov…

ina2405
20. dec 2024

@katarina092 nečuduj sa, však komu chorému chutí jesť a ak sú v tom ešte aj zuby? Koj, koj, koj a to čo spapá jej ponúkaj.

majamat
20. dec 2024

dospelemu cloveku nemusi chutit jest v takom pripade a dieta je este ovela citlivejsie.
nehcutenstvo mozu sposobivat zubky, choroba,a le aj ATB. ATB zatazuju travenie. je toho viac nez dost, preco moze trpiet nechutenstvom.

nikpa
20. dec 2024

@katarina092 ty keď máš chrípku a teplotu tak ti chuti jesť? Podľa mňa vzhľadom na tú chorobu plus zuby je fajn, že zjedla aspoň to co zjedla. Hlavne nech pije aby nebola dehydrovana. Keď sa jej uľaví, rozje sa.

marianarem
20. dec 2024

@katarina092 Je to z choroby, je to uplne normalne. Davaj cokolvek, co do seba dostane.

katarina092
autor
Včera o 13:36

Dakujem za odpovede🙂