Už dlhší čas moja 15 mesačná dcérka odmieta jesť, v noci sa mi potom budí každé 2 hodiny a bez kojenia nezaspím. Vstava okolo 8mej, kedy ju nakojim a okolo 9tej jej robím kašičku, tu spapa celú ale obed už nie. Ten jej nukam okolo 12tej, medzi tým ju nekojim, iba vodička. Keďže ináč nedá buď ideme do kočíka spať alebo doma zaspí na cicke. Po zobudení jej opäť nukam obed, ale zase bez výsledku, a to pred tým spapala celú fľašku prikrmu. Tak som jej začala variť ako nám len menej slané a bez korenia. Ani to jej nechutí. Keďže už je okolo 15h. tak ju radšej nakojim aby mala aspoň nejaké živiny. Potom si dá banán, asi tretinku. Pečivo odmieta v každej forme! No a keď príde večer tak aspoň jogurt spapa. A to je všetko... Poraďte mi ako jej zaviesť pevnú stravu. Ďakujem
My mame to iste...ked sme zacali s prikrmami, bastila vsetko do radu...teraz ma 15 mesiacov a co ju zacali trapit ocne zuby, tak vymysla s jedenim...uplne mi odmieta masko, lebo to musi zut a ked ma blby den a bokia ju dasna tak zje len kasu a ovocie a samozrejme by sa len stale kojila ci je den alebo noc...verim, ze ked sa zuby prerezu, bude zas dobre...
@86sisa
Tiez myslim ze jej idu zuby ale nas napriklad najlepsie papa rano a tak mu davam mixovanu zeleninu s maskom na ranajky. Na obed sice papa ale horsie. To mu nukam jedlo ake mame my.
Na veceru ma kasu s ovocim a to zje dobre.
Skuste aj vy, aspon docasne, presunut obed na rano.
Ak jej idu zuby tak vsetky tvoje pokusy zaviest nieco ineho, ako makkucku kasu ci jogurt budu asi na nic. Aj to, ze sa teraz casto koji ukazuje, ze si masiruje dasna a ze ju to asi boli a pritom je hladna... sleduj si ju, ci nechudne, ak nie, tak je to len taka faza...