Ahojte. Má to niektorá tiež tak? Prikrmujem od 5m a nikdy to nebola veľká sláva, každé jedlo je stále boj. Teraz máme 13m s ešte stále je jedlo boj. Domáce jedlo iba pobrblá a stále ho musím dokrmiť jedlom kupovaným z obchodu. Je tu niekto čo má rovnaký problém?…zmenilo sa to časom?
U nas detto. 13 mesiacov. Neriesim, kupujem.
To prejde. Môj prvý syn to isté a teraz má v tom istom veku toto isté, aj môj druhý syn. Neviem čo je to za zaseknutie, ale prejde to. 🤷🏻♀️
Tak mu dávaj to čo mu chutí
Tak mu daj kupované. V čom je problém? Stojí to za tie nervy? Syn do 1,5 roka jedol iba toto, teraz už normálne zje úplne všetko, momentálne dcéra "fičí" na kupovaných jedlách.
@idemo tiež sme momentálne na Tom rovnako. Dcére 13 mesačnej chutia len kupované príkrmy. Som z toho trochu frustrovana, ale fakt sa mi nechce trápiť varením a následným vyhadzovanim. Ponúkam jej všetko a nech je, čo jej chutí. Je to slabý jedák,. Niekedy mi zje tak max 50 g, a som rada, že zje aspoň niečo. Snáď nebude do puberty na kupovaných príkrmoch.
je to iba obdobie 🙂 mali sme to presne tak isto, pekne jedol a zrazu sek a tocil dookola kase, 2-3 pohariky z DM a mlieko 🤷♀️ ako prislo tak odislo