13-mesačný syn nechce domácu stravu

idemo
29. jan 2023

Ahojte. Má to niektorá tiež tak? Prikrmujem od 5m a nikdy to nebola veľká sláva, každé jedlo je stále boj. Teraz máme 13m s ešte stále je jedlo boj. Domáce jedlo iba pobrblá a stále ho musím dokrmiť jedlom kupovaným z obchodu. Je tu niekto čo má rovnaký problém?…zmenilo sa to časom?

petamich
29. jan 2023

je to iba obdobie 🙂 mali sme to presne tak isto, pekne jedol a zrazu sek a tocil dookola kase, 2-3 pohariky z DM a mlieko 🤷‍♀️ ako prislo tak odislo

zooeynka
29. jan 2023

U nas detto. 13 mesiacov. Neriesim, kupujem.

bajka16
29. jan 2023

To prejde. Môj prvý syn to isté a teraz má v tom istom veku toto isté, aj môj druhý syn. Neviem čo je to za zaseknutie, ale prejde to. 🤷🏻‍♀️

stellarstar
29. jan 2023

Tak mu dávaj to čo mu chutí

lorin29
29. jan 2023

@idemo ja by som kupované nedávala vôbec lebo tympadom vie ze dostane aj to ... Sprav mu napr. Teľacie mäso s batatom alebo ryžou

jaskolka
29. jan 2023

Tak mu daj kupované. V čom je problém? Stojí to za tie nervy? Syn do 1,5 roka jedol iba toto, teraz už normálne zje úplne všetko, momentálne dcéra "fičí" na kupovaných jedlách.

konikkon
29. jan 2023

@idemo tiež sme momentálne na Tom rovnako. Dcére 13 mesačnej chutia len kupované príkrmy. Som z toho trochu frustrovana, ale fakt sa mi nechce trápiť varením a následným vyhadzovanim. Ponúkam jej všetko a nech je, čo jej chutí. Je to slabý jedák,. Niekedy mi zje tak max 50 g, a som rada, že zje aspoň niečo. Snáď nebude do puberty na kupovaných príkrmoch.